Kotisivutuotanto

ER-tuki vuonna 2000Teimme ensimmäisen kotisivumme jo 1990-luvun puolessa välissä (kuva vieressä vuodelta 2000) ja siitä on tultu pitkä matka ja useampi sata kotisivuprojektia Suomessa, Englannissa, USA:ssa, Australiassa yms. Vuosien 2001-2016 aikana olemme toteuttaneet nykyiseen kotikaupunkiimme Lohjalle yli 60 kotisivutoteutusta. Ennen 1.8.2015 olemme toteuttaneet projekti ER-tuki yrityksen kautta.

Olemme toimittaneet kotisivuja mm. autokouluille, sähkösuunnitteluun, tilitoimistoille, kuljetusyrittäjille, tehtaille, liikkeille, konsultoille, kouluttajille, ravintoloille, yökerhoille…..

Tuotamme kotisivuja eri tekniikoilla, riippuen täysin asiakkaan toiveista ja tarpeista sekä osaamisesta.

Tarjoamme myös kotisivujen sisältötuotantoa.

Kotisivuprojekti etenee:

  1. Asiakas pyytää meiltä tarjouksen, jonka jälkeen toivomme henkilökohtaista tapaamista missä selvitetään todelliset tarpeet, mahdollisuudet ja projektin aikataulut ja budjetti.
  2. Tapaamisen jälkeen asiakas saa kirjallisen tarjouksen
  3. Tapaamisen jälkeen noin viikossa asiakkaalle toimitetaan nettisivu, jolta pääsy 1-3 graafiseen vedoksen (mikäli asiakkaalta saatu logot ja tarvittavat kuvamateriaalit)
  4. Hyväksytyn ja edelleen muokatun graafisen mallin pohjalta tehdään kotisivut niin nopeasti kuin niiden teksti-ja kuvasisältö valmistuu (tämän tekee joko asiakas tai Kettu Markkinointi eri tilauksesta)
  5. 99% toimituksista sivustolla tehdään jo valmistus vaiheessa Google-optimointi ja lisätään seuranta-analytiikka
  6. Uusi sivusto päívitetään vanhan tilalle tai asiakas voi tilata www-kotisivu ja sähköpostiylläpitopalvelut Kettu Markkinoinnilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *