Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Case Restakoti Oy

RestaKoti Oy on yksi Suomen suurimmista kattoremontti- ja pinnoitusalan yrityksistä, jonka toiminnassa kohtaavat laatu, kotimaisuus ja kestävä kehitys. RestaKoti Oy työllistää tällä hetkellä noin 130 henkilöä ja lisääntyvän kysynnän vuoksi henkilöstömäärämme kasvaa jatkuvasti. Ammattitaitoinen henkilöstömme ja nykyaikainen kalustomme takaavat laadukkaan työn ja nopeat toimitukset ympäri vuoden.

restakoti

Kettumarkkinoinnin partneri ER-tuki ja Kari Oksanen on toimittanut Restakoti Oy:lle PR artikkeleita ympäri Suomea useimpiin suomalaisiin sanomalehtiin. Artikkelit ovat esiintyneet niin Helsingin Sanomien kuin Hämeen Sanomien tai Aamulehden, Keskisuomalaisen etusivuilla. Restakoti Oy:lle toteutettu palvelu on esimerkki ER-tuen tuottamasta PR viestinnästä, missä ER-tuki tuottaa artikkelin pohjamateriaalin eli haastattelut ja osan valokuvista, mutta tarinaa kehitetään ajan myötä vastaamaan aina entistä paremmin asiakastarpeita.

Mikäli te olette kiinnostuneita tekemään omasta toiminnastamme tämän tyyppisen viestintäkampanjan, ottakaa rohkeasti yhteyttä ja katsotaan mitä saamm aikaiseksi.

restakoti_uusimaa1_2015restakoti_kesä2014_6x225restakoti_länsiväylä

restakoti_keskiuusimaa254x292hormisaneeraus_1HS13_1_hormistosaneeraus254x308