Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Digimarkkinoinnista

Kun puhutaan digimarkkinoinnista, voidaan puhua yhdellä sanalla mutta tarkoittaa vaikka mitä. Meillä Kettu Markkinoinnissa digimarkkinointi tarkoittaa kaikkia niitä markkinoinnin ja mainonnan muotoja, mitkä tapahtuvat tässä ”tietokonemaailmassa”.

Digimarkkinointia on mm. sähköpostimainonta, yritysten kotisivut, YouTube ja Vimeo videot, Facebook sivut ja yhteisöt, Instagram kuvat, WhatsUp, LinkedIn, yritysten omien liiketilojen näyttömainonta, Google-optimointi, Google-mainonta, internet banner-näyttömainonta, mobiiliapsit….. meillä on paljon erilaisia tapoja tehdä varsinaista mainontaa, ja todellisen mainonnan ja käytetyt tavat ja median ratkaisevat yrityksen markkinointisuunnitelma – sen sisältö, aikataulu, budjetti, tavoitteet.

gsm

Digimarkkinointia voidaan tehdä yksittäin tai verkostossa ja Kettu Markkinointi on tehnyt kaikkea yllä mainittua. Digimarkkinointi on monesti perinteistä markkinointia edullisempaa ja tavoittaa useamman ihmisen, mutta samalla sen tunnusluvut ja analytiikka ovat erilaisia. Jotta yrityksen digimaailmassa tapahtuma markkinointi olisi toimivaa ja tuloksekasta, on kaiken oltava yhteydessä toisiinsa – suunnitelmien toteutukseen ja toteutuksen analytiikkaan – vain silloin tiedetään mitä on tehty ja miten on mennyt.

Digimarkkinoinnissa on perinteiseen markkinointiin verrattuna se hyvä puoli, että se on helpommin seurattavissa ja sen vaikutuksen suoraan laskettavissa – varsinkin jos yrityksen kotisivut ovat tehty sellaisiksi, että ne tukevat markkinointitoimenpiteitä.

Testaa meidät, soita myyntiimme ja sovi tapaamisesta: Niko Laitinen 050- 5710 755

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.