Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Ensi viikolla aloitetaan

Näin on elokuu loppumassa ja siirrytään vähitellen syyskuun puolelle ja meillä se tarkoittaa Kettu Markkinoinnin toiminnan aloittamista. ER-tuen palvelut siirtyvät sellaisinaan Kettu Markkinoinnille ja kaikkien web-asiakkaiden tilit säilyvät täysin ennallaan. Ainoa näkyvä ero on ER-tuki Tmi:n poistuminen laskuttajan ja yhteydenpitäjän paikalta.

Samalla kun ER-tuki siirtyy ”takavasemmalle”, astuvat remmiin uudet henkilöt: Riku Kivistö ja Niko Laitinen. Riku käväisi jo kesällä opettelemassa toimintaamme muutaman kuukauden ja nyt syyskuun 1.päivästä Riku tulee koko Kettu Julkaisut Oy:n markkinointihommiin eli toimii sekä tämän Kettu Markkinoinnin että Ykkös-Lohja lehden markkinoinnissa. Niko Laitinen on täysin uusi kaverimme, ja hän tulee Kettu Markkinoinnin palvelukseen. Hänen ensisijaisena tehtävänään on syksyn aikana kontaktoida kaikki ER-tuen nykyiset asiakkaat ja kertoa uudistuksista ja uusista palveluistamme.

Keskiviikkona 2.9. paikallislehdessä tulee olemaan iso mainoksemme, jos ajattelumallimme ja uudet palvelukonseptimme esitellään lähes 39 000 taloudelle. Tästä on hyvä edetä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.