Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Kettu Markkinointi ja OmaLogo Oy yhteistyöhön

Kettu Markkinointi toimittaa yrityksille ja yrittäjille markkinointipalveluita, kuten kotisivuja, logoja, mainoksia, suunnitelmia. Tähän päivään saakka Kettu Markkinointi on käyttänyt useampaa alihankkijaa teippauksien (auto t, ikkuna…) ja yritysmerkkien kiinnittämisen (paidat, takit, lakit…) toimittamiseen, mutta nyt Kettu Markkinointi on valinnut yhteistyökumppanikseen OmaLogo Oy.
OmaLogo Oy toimittaa kaikki Kettujen tarvitsemat teippauksen ja yritysmerkitsemiset tästä eteenpäin – käytännössä heti, kun OmaLogo Oy saa loppuun muuttonsa uusiin tiloihin Virkkalaan, Lohjalle.
– Tämä yhteistyö lisää Kettujen tarjontaa ja antaa meille mahdollisuuden tarjota kokonaisvaltaista markkinointipakettia asiakkaillemme. Olemme toki tehneet niin aiemminkin, mutta alihankkijoiden kanssa. Yhteistyö OmaLogon kanssa on syvempää ja pohjautuu yhteistyösopimukseen, kertoo Kettu Markkinoinnin "pääkettu" Kari Oksanen.
Samoihin aikoihin Kettu Markkinointi on avannut asiakaspalvelupisteen Lohjan keskustaan, osoitteeseen Vihdintie 6. Samassa tilassa toimii paikallisen kaupunkilehti Ykkös-Lohjan asiakaspalvelu ja mm. Ykköstorien palautuspiste.
– Kettu Markkinoinnin ja Ykkös-Lohjan asiakaspalvelupisteessä on samalla myös ER-tuen PC-piste, eli sinne voi jättää ongelmakoneet huoltoon – siis mikäli on ongelmia tietokoneen ohjelmistojen kanssa tai kone ei vain enää toimi niin nopeasti kun aiemmin. Pojat ottavat koneen vastaan ja täyttävät huoltolomakkeen ja yleensä 1-3 päivässä kone palautuu asiakkaalle, kertoo Oksanen toiminnasta.
– Kettu Markkinoinnin ja OmaLogo Oy:n yhteistyö on osoitus Kettujen halusta kasvaa ja kehittyä ja tarjota jatkossakin korkealaatuisia palveluita alueen yrityksille.

www.omalogo.fi

www.kettumarkkinointi.fi

Comments are closed.