Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Kotisivut vihtiläisille yrityksille

Ketut ovat toimineet nyt Lohjan ja Vihdin alueella noin 17 vuoden ajan ja kotisivuja olemme tehneet molempiin suuntiin, sekä Lohjalle että Vihtiin kohtuullisen määrän.

Asiakkainamme on niin teollisuudesta kuin kivijalkaliikkeistä lähtien pieniä, paikallisia yrityksiä, joille olemme tuottaneet toimivia kotisivuratkaisuja nollasta lähtien tai vanhojen sivustojen tilalle. Samalla olemme tarvittaessa tehneet myös Facebook kanavat ja opettaneet päivitykset henkilökunnalle. Esimerkkinä vaikka Vihdin Liikenteen Facebook kanava.

Kotisivu toteutuksissa meillä on teknisenä toimittaja SKT Themes ja heidän koodarit silloin kun tehdään "vähän enemmän". Suomessa meitä on kaksi, jotka pystyvät koodaamaan ja tekemään sivustoja. Sivustojen julkaisu ja palvelintilan otamme joko siltä miltä asiakkailla on aiemminkin ollut tai luotamme "hovitoimittajaamme" Planeetta Internettiin ja heidän teknisiin palveluihinsa.

Me ketuissa julkaisemme sivustoja koko vuoden 12 kuukautta. Sivustoja julkaistaan noin 1-2 kuukaudessa tahtia niin Lohjalle, Vihtiin kuin muuallekin lähialueille. Jos haluat, että annamme sinulle tarjouksen kotisivujen joko päivittämisestä nykyaikaan, Google optimoinnista tai kokonaan uusista kotisivuista – ota yhteyttä sähköpostilla ja kerro hieman tarpeestasi. Voit luonnollisesti myös soittaa meille numeroon 010-3274230.

Aloitamme jokaisen projektin henkilökohtaisella tapaamisella, jossa käymme läpi nykyistä tilannetta ja katsomme minkälaisia tarpeita ja toiveita asiakkaalla eli teillä olisi. Siitä etenemme tarjoukseen ja välillä myös toteutukseen.

Kettuillaan toisillemme.

Markkinointi ei ole myyntiä, se on sen mahdollistamista

K.O.

 

 

 

 

Comments are closed.