Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Kotisivutuotanto

ER-tuki vuonna 2000Teimme ensimmäisen kotisivumme jo 1990-luvun puolessa välissä (kuva vieressä vuodelta 2000) ja siitä on tultu pitkä matka ja useampi sata kotisivuprojektia Suomessa, Englannissa, USA:ssa, Australiassa yms. Vuosien 2001-2016 aikana olemme toteuttaneet nykyiseen kotikaupunkiimme Lohjalle yli 60 kotisivutoteutusta. Ennen 1.8.2015 olemme toteuttaneet projekti ER-tuki yrityksen kautta.

Olemme toimittaneet kotisivuja mm. autokouluille, sähkösuunnitteluun, tilitoimistoille, kuljetusyrittäjille, tehtaille, liikkeille, konsultoille, kouluttajille, ravintoloille, yökerhoille…..Tuotamme kotisivuja eri tekniikoilla, riippuen täysin asiakkaan toiveista ja tarpeista sekä osaamisesta. Tarjoamme myös kotisivujen sisältötuotantoa.

Kotisivuprojekti etenee:

  1. Asiakas pyytää meiltä tarjouksen, jonka jälkeen toivomme henkilökohtaista tapaamista missä selvitetään todelliset tarpeet, mahdollisuudet ja projektin aikataulut ja budjetti.
  2. Tapaamisen jälkeen asiakas saa kirjallisen tarjouksen
  3. Tapaamisen jälkeen noin viikossa asiakkaalle toimitetaan nettisivu, jolta pääsy 1-3 graafiseen vedoksen (mikäli asiakkaalta saatu logot ja tarvittavat kuvamateriaalit)
  4. Hyväksytyn ja edelleen muokatun graafisen mallin pohjalta tehdään kotisivut niin nopeasti kuin niiden teksti-ja kuvasisältö valmistuu (tämän tekee joko asiakas tai Kettu Markkinointi eri tilauksesta)
  5. 99% toimituksista sivustolla tehdään jo valmistus vaiheessa Google-optimointi ja lisätään seuranta-analytiikka
  6. Uusi sivusto päívitetään vanhan tilalle tai asiakas voi tilata www-kotisivu ja sähköpostiylläpitopalvelut Kettu Markkinoinnilta

WEBHOTELLI PALVELUT

Toteutamme WEBHOTELLI-palvelut Planeetta Internetin kanssa. Eli kaikki tekniikka tulee heiltä ja me toimimme TEIDÄN asiantuntijana yrityksenne ja teknisen toimittajan välissä. Hoidamme kaiken ylläpidon ja kommunikoinnin tekniikan kanssa eli toimimme TEIDÄN IT-tukena kotisivujenne ja tarvittaessa sähköpostien kanssa. Planeetta Internet on kasvava ja luotettava suomalainen toimija, johon olemme luottaneet jo yli kymmenen vuotta.

Luonnollisesti voitte tilata palvelut myös heiltä suoraan, mutta kauttamme saatte lähituen (Lohja, Siuntio, Nummela, Vihti, Kirkkonummi, Raasepori) alueella ja paikallisen yhteistyökumppanin, jonka kanssa voitte kehittää kotisivujenne toimintoja ja sisältöä. NÄMÄ PALVELU OVAT VARMUUSKOPIOITUJA ELI SIVUSTOT EIVÄT KATOA!

Olemme valinneet nämä peruspalvelut Planeetalta ja voitte tilata nämä kauttamme ilman muita palveluitamme laittamalla tietoa tarpeestanne ja yhteystiedot: myynti@kettumarkkinointi.fi tai soittamalla 010-327 4230

Planeetta Webhotelli -palvelussa ylläpidät mm. WordPress, Drupal, Joomla!, phpBB tai MediaWikiä helposti ja luotettavasti.

Tekniset ominaisuudet: https://www.planeetta.net/webhotelli/webhotelli.html

Sisältää perustason sähköpostipalvelut. Palvelun hinta on 100 euroa vuodessa. Hintaan lisätään arvonlisävero 24 %.

Voitte tilata tämän kauttamme ilman muita palveluitamme laittamalla tietoa tarpeestanne ja yhteystiedot: myynti@kettumarkkinointi.fi tai soittamalla 010-327 4230

Planeetta Kotisivutila sisältää varmuuskopioidun kotisivutilan, nimipalvelun ja MySQL-tietokannan. Soveltuu mm. WordPress, Drupal tai Joomla! -julkaisujärjestelmillä toteutetuille sivuille.

Tekniset ominaisuudet: https://www.planeetta.net/webhotelli/kotisivutila.html

Voitte tilata tämän kauttamme ilman muita palveluitamme laittamalla tietoa tarpeestanne ja yhteystiedot: myynti@kettumarkkinointi.fi tai soittamalla 010-327 4230

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.