Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Google-optimointi

Kysymys teemmekö hakukone-eli Google-optimointia?

Vastaushan on että kyllä teemme. Emmekä vain Google-optimointia vaan koko sivuston optimointia. Me ajattelemme markkinoinnin kautta eli pyrimme tekemään sellaisia kotisivuja, jotka tukevat yrityksen sen hetkisiä tai tulevia tarpeita – ovat ne sitten näkyvyyden lisäämistä, myynnin lisäämistä tai jotain erityisempää tarvetta varten ajateltuja.

Google-optimointihan tarkoittaa käytännössä sitä, että pyritään tekemään sivuston sisällöstä sellaista, mitä potentiaaliset asiakkaat etsivät netistä – se voi olla palvelua tai tuotteita. Harvemmin se potentiaalinen asiakas etsii juuri sitä sinun yritystäsi……

Google-optimointi voi tarkoittaa pientä sisällön viilausta tai koko sivuston uudestaan mietintää. Se voi tarkoittaa myös yrityksen sosiaalisen median suunnitelmaa ja käytäntöjä – mutta aina kysymys on siitä, että tehdään sivistyneitä arvauksia (educated quess) siitä, miten ne mahdolliset asiakkaat sitä tietoa ongelmaansa etsivät. Google-optimointi sinällään ei ole ”rakettitiedettä”, mutta on hyvä tuntea jossain suhteessa asiakasyritys ja sen tavoitteet, ennenkuin lähtee tekemään mitään optimointia. Jos huonoille sivuille tehdään optimointi ilman yrityksen kanssa tehtyä konsultointia, ei optimointia tehdä oikein.

Oikein tehty tarkoittaa jonkin verra oikeata työtä

Perus hakukoneoptimointi meillä alkaa 1-2 tunnin sessiolla yrityksen edustajien kanssa, jota seuraa oma analyysimme asiakkaan nykysivustosta. Näiden toimien jälkeen teemme toimenpide-ehdotuksen, eräänlaisen raportin – ja etenemme yhteistuumin asiakkaan kanssa kohti paremmin toimivia kotisivuja. Keskivertoisesti tällainen projekti kustantaa asiakasyritykselle sellaiset 350-400€.

Optimointi tuo tuloksia hakukoneissa

Hakukonemarkkinointi on hyvin pitkälle tarvepohjaista tai tiettyyn käyttäytymiseen perustuvaa markkinointia. Hakukonemarkkinoinnin tarkoituksena on parantaa yrityksen näkyvyyttä erilaisissa hakukoneissa asiakkaiden ostoprosessin eri vaiheissa, juuri oikeaan aikaan eli silloin kun asiakas harkitsee eri vaihtoehtoja.


WEBHOTELLI PALVELUT

Toteutamme WEBHOTELLI-palvelut Planeetta Internetin kanssa. Eli kaikki tekniikka tulee heiltä ja me toimimme TEIDÄN asiantuntijana yrityksenne ja teknisen toimittajan välissä. Hoidamme kaiken ylläpidon ja kommunikoinnin tekniikan kanssa eli toimimme TEIDÄN IT-tukena kotisivujenne ja tarvittaessa sähköpostien kanssa. Planeetta Internet on kasvava ja luotettava suomalainen toimija, johon olemme luottaneet jo yli kymmenen vuotta.

Luonnollisesti voitte tilata palvelut myös heiltä suoraan, mutta kauttamme saatte lähituen (Lohja, Siuntio, Nummela, Vihti, Kirkkonummi, Raasepori) alueella ja paikallisen yhteistyökumppanin, jonka kanssa voitte kehittää kotisivujenne toimintoja ja sisältöä. NÄMÄ PALVELU OVAT VARMUUSKOPIOITUJA ELI SIVUSTOT EIVÄT KATOA!

Olemme valinneet nämä peruspalvelut Planeetalta ja voitte tilata nämä kauttamme ilman muita palveluitamme laittamalla tietoa tarpeestanne ja yhteystiedot: myynti@kettumarkkinointi.fi tai soittamalla 010-327 4230

Planeetta Webhotelli -palvelussa ylläpidät mm. WordPress, Drupal, Joomla!, phpBB tai MediaWikiä helposti ja luotettavasti.

Tekniset ominaisuudet: https://www.planeetta.net/webhotelli/webhotelli.html

Sisältää perustason sähköpostipalvelut. Palvelun hinta on 100 euroa vuodessa. Hintaan lisätään arvonlisävero 24 %.

Voitte tilata tämän kauttamme ilman muita palveluitamme laittamalla tietoa tarpeestanne ja yhteystiedot: myynti@kettumarkkinointi.fi tai soittamalla 010-327 4230

Planeetta Kotisivutila sisältää varmuuskopioidun kotisivutilan, nimipalvelun ja MySQL-tietokannan. Soveltuu mm. WordPress, Drupal tai Joomla! -julkaisujärjestelmillä toteutetuille sivuille.

Tekniset ominaisuudet: https://www.planeetta.net/webhotelli/kotisivutila.html

Voitte tilata tämän kauttamme ilman muita palveluitamme laittamalla tietoa tarpeestanne ja yhteystiedot: myynti@kettumarkkinointi.fi tai soittamalla 010-327 4230

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.