Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Kuuntele näitä klassisia kappaleita, kun on täysikuu, ja houkuttele puoleesi onnea

Täydenkuun on tiedetty vaikuttavan ihmiskehoon kokonaisvaltaisesti. Aivan kuten musiikin. Musiikilla on kyky synnyttää kuulijoissa voimakkaita tunnereaktioita, kuten vaikkapa jännitystä tai kylmiä väreitä. Siitä huolimatta positiiviset tunteet hallitsevat useimmiten musiikin kuunteluhetkiä.

Itselleen miellyttävä musiikki voi johtaa jopa hyvänolon välittäjäaineiden, kuten dopamiinin, vapautumiseen. Näin ollen musiikin kuuntelu on helppo ja vaivaton tapa muuttaa mielialaa tai lievittää stressiä. Erityisesti silloin, kun on täysikuu.

Miten lempikappaleesi voivat vaikuttaa mielialaasi? Miten valita laulu tai melodia, jos haluat houkutella positiivisia asioita elämääsi? Lue eteenpäin Astral TV artikkeli siitä, miten houkutella onnea elämääsi, silloin kun on täysikuu.

Musiikki, tunteet, hyvinvointi – ja täysikuu

Täysikuun on ajateltu aiheuttavan jopa psyykkisiä oireita. Eipä turhaan puhutakaan “kuuhulluudesta”. Kuun lisääntyvä valo sekä sen vaikutukset ihmiskehoon sekä -mieleen ovat kiistattomia useissa eri tutkimuksissa. 

Toiset tutkimukset osaltaan taas osoittavat, että jopa surullinen musiikki voi kohottaa mielialaa tai henkilölle tärkeä musiikki voi lisätä onnellisuutta ja vähentää ahdistusta. Näin ollen muinaisten esi-isiemme rummutuksista, nykypäivän rajoittamattomaan musiikin kuuntelumahdollisuuksiin, musiikki todellakin on olennainen osa ihmiselämää.

Tutkijat ovat luonnollisesti olleet kiinnostuneita tästä ilmiöstä, sillä musiikin on todellakin todettu olevan terapeuttista. Täysikuu myös osaltaan edistää tätä terapeuttista vaikutusta, sillä täydenkuun päivien on ajateltu olevan aikaa, jolloin ihmismieli on avoin ja energinen – joskus jopa äärimmäisyyksiin saakka.

Täysikuu on otollista aikaa meditointiin ja rauhoittumiseen, sillä se tunnetusti vaikuttaa energiatasoihimme. Mieli juoksee tuhatta ja sataa, unen päästä ei saa kiinni ja asioita tulee tehtyä koko kuukauden edestä. Onko tuttua? Sinuun on saattanut purra “kuuhulluus”. Mutta älä huoli, se on ainoastaan kuun valovoiman tuomaa energiaa, joka kuuluu normaaliin kuun sykliin. Onneksi on keinoja lievittää näitä oireita, muun muassa musiikin melodian avuin.

Melodiaa positiivisten asioiden houkuttelemiseksi

Melodia eli sävel on monista eri sävelistä muodostuva jatkumo. Sillä on tyypillinen rakenne, joka muodostaa rytmin. Tämä rytmi saa ihmiset joskus jopa transsiin, sillä kyseinen sävelten luoma jatkumo saattaa tuudittaa ihmisen jopa toispuoleiseen tilaan, pois tästä maailmasta. 

Toisaalta musiikki voi melodiallaan luoda jopa terapeuttisen olotilan, jolla on vaikutusta useisiin eri neurologisiin tai psyykkisiin tiloihin. Miten siis valita oikeanlainen melodia houkutellakseen positiivisia asioita?

Musiikin ja melodian vaikutuksista ihmiseen löytyy useita eri tutkimuksia. Surullisen musiikin on todettu vaikuttavan ihmisiin, silloin kun he ovat, yllättäen, surullisia. Ne ovat voineet muistuttaa lapsuudesta, loppuneesta parisuhteesta tai hankalista tilanteista, jotka ovat olleet muuten vaikeita käsitellä. 

Täysikuu tunnetusti avaa ihmismielen. Jokaisella ihmisellä on sekä valon että pimeyden puolet. Toisin sanoen positiivinen tai negatiivinen puoli, jotka taistelevat toisiaan vastaan magneetin tavoin. Täysikuu ottaa näistä vahvimmat ominaisuudet ja korostaa niitä. Näin ollen täysikuulla on tapa tuoda molemmat puolet esiin.

Houkuttele positiivisuutta luoksesi kuuntelemalla, silloin kun on täysikuu, korkean värähtelyn musiikkia. Se voi olla mitä tahansa, joka luo ympärillesi ja mieleesi rauhallisuutta, energisyyttä tai muulla tavoin rentouttaa. Ympäristöllä, jossa kuuntelet musiikkia, on myös suuri vaikutus. Luo ympärillesi tila, jossa rauhoittua kuuntelemaan itseäsi. 

Istu alas, laita lempimusiikkisi soimaan. Täydenkuun aika voi olla haastavaa ja tuoda mukanaan ylivirittyneen olotilan. Ota avuksesi musiikki ja sen melodia, ja anna Astral TV tulkitsijoiden auttaa sinua tunnistamaan tunnetilojasi.

Comments are closed.