Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Löytyykö yrityksenne kun potentiaalinen asiakas etsii Googlesta?

Hei ja kiitos ajastasi. Tiedän, että yrittäjällä on kiireitä – olenhan itse ollut yrittäjänä jo 30 vuotta. Olen 100% että TE osaatte oman alanne aivan varmasti paremmin kuin mitä minä osaisin, mutta minä tiedän, että me osaamme markkinoinnin – ja nimenomaan pienten firmojen, koska niiden kanssa teemme töitä. Esimerkiksi toissa vuonna eli 2016, meillä oli 717 asiakasta.

Tiedät, että suurin osa nykyajan asiakkaista etsii tietoa netistä ja käyttää siihen useimmiten Googlea. Jos he etsivät uutta toimittajaa tai kauppaa, he etsivät halutun palvelun tai tuotteen nimellä – löydyttekö te miten hyvin?

Oma testaaminen ei välttämättä auta, koska Google tietää sinusta ja teistä jo paljon käyttöhistorianne avulla ja käyttää sitä tietoa alusta alkaen. Me tarjoamme pienille yrityksille sopivan GOOGLETESTIN, jolla testataan, miten hyvin te löydytte.

TILAA TESTI TÄSTÄ

Saat meiltä viikon sisällä PDF raportin, kuinka hyvin te löydyitte ja mitä kilpailijoita teille löytyi. Tuossa tilauslomakkeesta on pari kysymystä, jotka auttavat meitä tekemään työmme.

Testi maksaa 50€ + arvonlisävero.

Sen tekemiseen menee meiltä vain pieni hetkin ja analyysiin toinen, mutta se voi antaa teille arvokasta tietoa, siitä miten te löydytte- mitään peittelemättä, mitään pois jättämättä.

Raportti sisältää myös toimenpide-ehdotuksia, mikäli näemme tilanteessanne mahdollisuuksia parempaan.

Kiitos ajastasi,

t. Kari

Comments are closed.