Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Mainostuotanto

Kettu Markkinointi voi toimittaa mainoksia eri media kanaviin. Olemme toimittaneet satoja mainoksia lehtiin, nettiin, suorajakeluun ja ulkotiloihin. Kauttamme saat suunnittelun ja toteutuksen niin rollup-ständeille, julisteille, lehtimainoksille, nettibannereille, some-mainoksille. Tarvittaessa tuotamme yhteistyökumppaneidemme kanssa myös videomainontaa. YouTube linkkimme vie sinut videoihin, joita olemme tuottaneet uutistuotantoon, joten toteutetut videot eivät ole varsinaisia mainosvideoita.

ÄLÄ TEE KAIKKEA YKSIN

Yhteistyökumppaniverkostomme varmistaa että Kettu Markkinointi pystyy tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuiset mainosmateriaalit; esitteet, lehtimainokset, lehtiset, flyerit, julisteet, seinämainokset, ulkomainokset, banderollit, liput, postikortit, ruokalistat, kalenterit, pakkaukset, taulut, pöytästandit, kuvavuodat, messuseinät, kirjekuoret, tasotulosteet jne.

Suunnittelumme kautta voimme päätyä mainontaan, jota ette ole aiemmin tulleet edes ajatelleeksi – siksi ulkopuolisen toimiston käyttö markkinoinnin ja mainonnan suunnitteluun on tarkoituksenmukaista.

Suoramainonta – kampanjasuunnittelu ja toteutuspalvelut

Me autamme teitä kokoamaan juuri teille oikean kohderyhmän ja suunnittelemme yhteistyössä kanssanne sopivan suoramainontasanoman ja toteutamme mainonnan annetun budjetin ja aikataulutuksen rajoissa.

Suoramainonnassa vahvat toimittajayhteytemme varmistavat nopean toimituksen ja ammattitaidolla toteutetut palvelut. Suoramainontapalveluihimme kuuluu myös messuosastojen suunnittelu, pöytäjulisteiden (tabletop) suunnittelu ja toteutus sekä luonnollisesti messumateriaalin suunnittelu ja toteutus. Yleensä aloitamme jokaisen projektin asiakkaan tilanteen analyysillä, ja mikäli te olette miettimässä uusien asiakkaiden hankintaa tai olemassa olevien asiakkaiden "parempaa" ja "tehokkaampaa" hyödyntämistä olkaa ihmeessä yhteyksissä.

Ei kysyjä tieltä eksy – eli jos et löydä niin kysy!

Hinnastostamme löydät toimitushintojamme

banner7

banner5

banner6

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.