Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Markkinointia kohta 30 vuotta

Kettu Markkinoinnin Pääkettu Kari Oksanen aloitti omat markkinointipalveluiden toimittamiset vuonna 1987 ja viralisesti 1989 aikana kun kannettavat tietokoneet ja raahattavat puhelimet olivat vasta tulleet markkinoille ja PC oli vain nuorten miesten pelikone. Alkuvuosina markkinointia ja mainoksia tehtiin sen ajan tekniikoilla ja oltiin mukana niin tapahtumatuotannossa kuin niissä ensimmäisissä mainosscreeneissä ravintoloissa, eikä siihen aikaan ollut hurjimmissa mietteissäkään nykyajan mahdollisuudet. Alusta alkaen tarkoituksena on ollut auttaa yrittäjiä ja liikkeitä tavoittamaan potentiaaliset asiakkaansa ja saada lisää myyntiä.

Printti – tapahtumat – digi

90-luvulla palveluihin tuli GSM tekstiviestipalvelut Saunalahden palveluvalikoimissa ja internet kotisivut, joita ensimmäisiä toteutettiin 90-luvun puolessa välissä ja samoihin aikoihin tehtiin markkinointia Eurooppaan muutamalle suomalaiselle teollisuusyritykselle – kontaktikäytössä oli siihen aikaan fax. Vähitellen sähköposti syrjäytti faxin ja internetistä tuli oikeasti markkina-ja myyntikanava, mutta yhä 2010-luvullakin on yrityksiä jotka eivät ole tätä huomanneet.

Viimeisinä vuosina kehitys on ollut entistä nopeampaa ja laajempaa, meille ovat tulleet niin mobiililaitteiden myötä tehdyt aivan uudet palvelu-ja myynti ja tavoitettavuusmahdollisuudet sekä erilaisten sosiaalisten verkostojen ja palveluiden loppumaton suo – näistä olemme itse menneet tavalla tai toiselle mukaan Twitteriin, Instagramiin, Facebookiin, LinkedIniin, YouTubeen, Vimeoon…. ja samalla henkilöstömme määrä on kasvanut ja mukaan on saatu nuoria henkilöitä, jotka oikeasti elävät tämän päivän sykkeessä.

Sekoitus uutta ja vanhaa

Kettu Markkinointi onkin nykyään sekoitus vanhaa ja uutta. Jokaisella ketulla on markkinoinnin teoreettinen koulutus ja joillakin vähän muutakin ja kaikille on kertynyt myös käytännön kokemusta. Ketut palvelevat lähinnä Uudellamaalla pieniä ja keskisuuria yrityksiä ja pystymme itse ja lähimpien verkostokumppaneidemme kanss tarjoamaan kohtuhintaisia markkinointi ja mainontapaketteja.

Kannattaa olla yhteyksissä ja kysyä mitä meiltä oikeasti saa.

Comments are closed.