Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Markkinointia Ruotsiin nettisivustojen hakusanamainonnan kautta

Aina silloin tällöin meiltä on kysytty mahdollisuutta saada kontakteja Ruotsista. Tätä varten meillä on kumppanimme kautta tarjolla muutamia ruotsalaisia sivustoja, jotka ajattelimme tässä pikaisesti esitellä.

Meillä on tarvittaessa myös ruotsinkielen taitoisia kirjoittajia, joiden ammattitaitoisella avustuksella saamme luotua myös sisällön, mikäli teillä itsellänne ei ole sellaisia resursseja saatavilla. Kustannuksetkaan eivät nouse korkealle, mutta riippuvat sekä aikatauluista, sisällöstä että halutuista sivustoista. Kyseessä on siis vieraskirjoituksia ruotsalaisille sivustoille, ja palveluna tarkemmin niille artikkeleille sijoitettavat hakusanat.

Tämä sivusto julkaisee uutisia ja tiedotteita liittyen urheiluun, ja lähinnä tavalla tai toisella lajien, ja palveluiden kehitykseen liittyen.

http://www.popverket.se/

Popverket julkaisee uutisia ruotsalaisesta pop-musiikista, tapahtumista ja artisteista.

Erbjuds.se sisältö on pitkälti CBD öljyihin liittyvää.

http://www.bankaholic.se/

Bankaholic on taloutta, lainoja, sijoittamista yms. sisältävä uutissivusto.

https://www.sundaycafe.se/

Sundaycafe.se on kahviin erikoistunut sivusto, aivan kuten vastaava kahvilapaiva.fi sekä kapselikahvit.fi täällä Suomessa.

https://youwin.se

Youwin.se on aikuisten rahapelaamiseen liityvä ruotsalaisille suunnattu sivusto. Toinen vastaavanlainen pelisivusto on https://www.oddsbet.se/

Techmama.se on tekniikkaan ja uutisiin keskittyvä sivusto. Myös https://www.itmannen.se/ on toinen tekniikkaan erikoistunut ruotsalaissivusto.

https://www.motorsportbladet.se/

Motorsportbladet.se on moottoriurheiluun erikoistunut ruotsalaissivusto. Autoihin on erikoistunut myös https://www.carphotos.se/ eli autokuvasivusto, ja http://www.bilxperten.se/ on sitten autouutuuksiin erikoistunut uutissivusto.

https://www.modesystrar.se/

Modesystrar.se on ruotsalainen muotiin ja sen trendeihin erikoistunut ruotsalaissivusto.

Ja vielä yksi, eli eurheilun/Esports pelaamiseen erikoistunut: https://www.expressgaming.se/

Comments are closed.