Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Markkinointipalvelut

Kettu Markkinoinnin markkinointipalvelut sisältävät:

– koulutus

Markkinoinnin tarkoitus on luoda uusia ja ylläpitää vanhoja asiakassuhteita. Tehokkaan markkinoinnin saavuttamiseksi yrityksen tulee olla perillä alan ajankohtaisista suuntauksista. Markkinointikoulutukset antavat ajankohtaista tietoa ja käytännön vinkkejä tulokselliseen markkinointiin.

– suunnittelu

Markkinointisuunnitelma on yrityksen käytännöllinen työkalu. Sen avulla huolehditaan, että markkinointi kohdistuu oikein, toimenpiteet ovat tehokkaita ja tavoitteiden toteutumista voidaan seurata.

– toteutus

Toimitamme kotisivuja, lehtimainontaan, tiedotteita, artikkeleita, sosiaalisen median kanavien sisältötuotantoa, videoita, flyereita, tuotamme taustamusiikkia, tuotamme työvaatteet, autoteipit, ikkunateipit, mietimme logot, sloganit – yrityksen ja yrittäjän tarpeiden ja resurssien mukaisesti – ennen, nyt ja tulevaisuudessa

– seuranta ja analysointi

Markkinoinnin analysointi on erittäin tärkeä vaihe, että kerätty data saadaan jalostettua organisaatiolle hyödylliseksi informaatioksi ja päätöksentekijöille konkreettisiksi toimenpide-ehdotuksiksi. ​Ota yhteyttä ja kysy kuinka voisimme auttaa luomaan yritykseen analyyttisen kulttuurin? Monessa yrityksessä analytiikan hyödyntäminen on vajavaista, vaikka sen avulla pystytään luomaan todellista kilpailuetua. Yrityksen johdolla saattaa olla tahtoa, mutta käytännön etenemiseen ei välttämättä löydy ratkaisuja.