Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Me lähdimme mukaan e-urheiluun

ER-tuki ja Kettujen toiminnot ovat käytännössä koko historiansa ollut mukana digitoiminnoissa siitä lähtien kun teimme jo edellisen firman aikana ensimmäiset kotisivut 90-luvulla muutamalle ravintolalle. Noiden aikojen jälkeen kotisivuja on toimitettu pienille paikallisille toimijoille kohtuullisen paljon ja järkevään hintaan. Nykyään kotisivut ovat yhä palvelupaketissa, mutta niiden tuotantoa ei suoranaisesti enää mainosteta, sillä palvelurakenne on nykyään enemmän sisältötuotannossa, mihin myös tavallaan uusi projekti SuomieSports.fi liittyy.

E-urheilu on kasvava ala koko maailmalla

Siinä missä kaikki tilastot kertovat, että tällä hetkellä e-urheilu on se kanava, jota kautta mainostajat saavat parhaaan kontaktin nuoriin aikuisiin. Tilastot kertovat myös, että e-urheilu on monessa kehittyneessä maassa jo ohittanut harrastajamäärissä perinteiset urheilulajit. Mutta lajin ongelmana on osittain yhä se, että vaikka laji kehittyy ja kasvaa, monet näkevät sen vieläkin nörttien pelailuna, vaikka kyseessä on jo täysin ammattilaisten pelaajien laji, jossa on mahdollisuudet ansaita pelaajana miljoonia euroja.

Me halusimme lähteä kehittämään alan ekosysteemiä Suomessa. Aloitimme projekti vuoden 2020 loppupuolella ja vähitellen tässä kevään 2021 aikana pääsemme entistä paremmin selville siitä, missä e-urheilussa mennään Suomessa. SuomieSports.fi tulee toimimaan jatkossa omana yrityksenään, mutta näin alussa se kehitetään kuntoon muiden toimintojemme osana, mutta niistä täysin erillisenä projektina – koska tässä on niin paljon muusta kyse, kuin mitä olemme tehneet aiemmin.

Me ja e-urheilu

Meillä on pieni tiimi, jolla on taustalla sekä pelaamista, digimarkkinointia ja halu kehittää suomalaista e-urheilua edelleen. Suomi on pieni maa, mutta pienelläkin maalla on mahdollisuudet pärjätä maailmalla. Sen ovat jo osoittaneet tässä uudessakin lajissa sekä suomalaiset yksilöpelaajat, että suomalaiset joukkueet. Mutta pärjätäksemme tulevaisuudessakin, tulee suomalaisen e-urheilun ekosysteemin kehittyä edelleen ja ottaa kehityksessä mukaan entistä enemmän myös osapuolia, jotka eivät ole pelimaailmassa – sillä ammattipelaaminen vaatii myös tulopuolta- me haluamme olla mukana kertomassa suomalaiselle liike-elämälle, mitä mahdollisuuksie e-urheilu tuo niin Suomessa kuin näkyvyyden suhteen maailmalla. Yksittäistä ottelua nimittäin voi seurata miljoonat katsojat ympäri maailmaa suorana erilaisten suoratoistokanavien kuten Twitchin kautta.

E-urheilun mahdollisuudet ovat jo nähty maailmalla isojen toimijoiden puolelta

Seuraa SuomieSports.fi kanavia

Jos haluat oman yrityksesi mukaan, kannattaa olla alusta alkaen aktiivinen. Nyt koko systeemi on Suomessa vielä kehitysvaiheessa, mutta katsojia on suomalaisilla otteluilla päivittäin tuhansia, joten verrattuna moneen muuhun saatavilla olevaan mediaan, e-urheilu oikeasti tavoittaa kohderyhmänsä jo nyt. Eikä hinnat ole vielä nousseet. Kysy meiltä lisää, miten voisitte lähteä mukaan suomalaisen e-urheilun kasvuun, vaikka sitten meidän kanssa SuomieSports.fi kanavissa.

www.suomiesports.fi
https://www.facebook.com/suomiesportsofficial
https://twitter.com/suomiesportsfi

Comments are closed.