Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Näkyvyyspaketteja paikallisille yrityksille ja palveluille

Ykkös-Lohja, Kettu Markkinointi, ER-tuki ja OmaLogo tarjoilevat yhteistyössä Lohjan talousalueen yrityksille erilaisia ja erikokoisia näkyvyyspaketteja, jotka voivat koostua lehtinäkyvyydestä, nettisivuista, sosiaalisesta mediasta ja ulkoisesta näkyvyydestä.

Näkyvyyspaketteja räätälöidään aina yrityksen omien tarpeiden mukaisesti, millaisia asiakkaita yritys pyrkii saamaan, missä yritys haluaa olla esillä ja mitä yritys voi itse tehdä oman näkyvyytensä parantamiseksi.

Jos sinua kiinnostaa oman yrityksen näkyvyyden parantaminen, laita sähköpostia Karilleja hän soittaa teille – henkilökohtainen tapaaminen on kaiken lähtöpiste, vaikka sitten itse työ tehtäisiinkin digitaalisesti.

Jo kympillä kuukaudessa näkyvyyttä

Kun paikallinen yritys haluaa olla paikallisten potentiaalisten asiakkaiden saatavilla, löydettävissä – me pystymme luomaan sitä tarvittavaa lisänäkyvyyttä jopa kympillä kuukaudessa. Silloin kylläkin sopimusajan on hyvä olla useampi kuukausi.

Pienellä rahalla pääsee jo mukaan Ykkös-Lohjan palveluhakemistoon netissä ja hieman isommalla panostuksella myös viikoittaiseen Ykkös-Lohjan lehtiversioon ja sitä myöten lähes 34 000 kotitalouden postiluukkuun.

Paikallisille yrityksille on myös mahdollista näkyä luomissamme nettisivustoissa joita on mm. Muijalalle, Pappilankorvelle, Lempolalle, Lohjan Asemalle, Virkkalalle ja Nummelassa Veikkoinkorvelle – lisäksi monella näillä nettisivuilla on myös oma Facebook kanavansa.

Suoranaisille tuotemainoksille ja palvelumainoksille meillä on tarjota hyvin käytetty ja pidetty www.ostalohjalta.fi sekä sen oma Facebook kanava. Näissä Facebook kanavissa on myös tasaisesti erilaisia kilpailijoita kävijöille, jottei päivitykset aivan pelkkiä mainoksia olisi – ja OstaLohjalta kanavalla on myös sisarkanavat Vihtiin, Karkkilaan ja Kirkkonummelle samalla toimintalogiikalla – ja näihin kaikkiin on paikallisilla yrityksillä mahdollisuus mainostaa ja saada näkyvyytttä kauttamme.

Myös erillisratkaisuja

Tuotamme myös yritysten toivomuksesta ja tarpeesta mainontaa Googleen ja Facebookiin sekä Instagramiin, joskus myös YouTubeen. Samoin yritys voi tilata meiltä sisällöntuotannon heidän omaan Facebook-kanavaan tai kotisivuilleen, jos tuntuu että sisältöä tarvitaan ja kaivataan, mutta itse yrityksellä ei ole siihen resurssia – me autamme.

Hyvä esimerkki tällaisesta tuotannosta on vetämämme Lohjan ravintolat Facebook sivu – tervetuloa tutustumaan 🙂

Ulkoinen näkyvyys samalla kuntoon

Ulkoisen näkyvyyden kysymyksiin meillä auttaa OmaLogo ja sen tuotanto. OmaLogo toimii nykyään Virkkalan Kalkkipetterissä ja pystyy tuottamaan yrityksille julisteet, tarrat, kyltit, lattiaopasteet, seinäopasteet, ikkunateippaukset, autoteippaukset sekä vaatteet ja niiden merkkaukset t-paidoista pikeepaitojen kautta huppareihin ja muihin takkeihin – kannattaa tutustua.

Ulkomainonnassakin hyvillä väreillä toteutettu ulkoständi on varmasti satakertaa parempi kuin itse kirjoitettu mustalla tussilla valkoiselle paperille tehty pikamainos.


Yksikään asiakas ei ole meille liian pieni, tai vastaavasti yksikään paikallinen asiakas ei ole meille liian iso. Meillä on vuosien kokemus niin printti- kuin digimainonnasta ja meiltä voi kysyä apua – kysyminen ei maksa mitään!Comments are closed.