Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Pääsiäismarkkinoille verkossa

Pääsiäisen aika on edessä ja kaupat ovat täynnä kaikkea pääsiäiseen liittyvää. Tämä artikkelimme pääsiäismarkkinoista ei itseasiassa liity millään tavalla pääsiäisen, kuin ajallisesti. Nimittäin vaikka edustamme kotisivujemme ja lehtemme sivuilla paikallisia hyviä yrityksiä, on netistäkin niiden lisäksi kaikkea kivaa saatavilla. Näin ollen olemme tulevan pääsiäisen kunniaksi keränneet tähän muutaman tarjouksen verkostosta, johon yrityksemme kuuluu. Eli ei muuta kuin online-kaupoille shoppailemaan.

Eihän kukaan Suomessa Seiskaa lue, mutta kummasti se on vuosi vuoden jälkeen yksi eniten Suomessa luetuista lehdistä – tässä siitä pääsiäistarjous.


Niinpä – pääsiäisenä voi leikkiä muullakin tavalla – sillei aikuisten kesken.


House Of Organic on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin verkkokauppa. Valikoimaan kuuluu luonnonkosmetiikkaa, superfoodeja ja luonnollisia ravintolisiä ja hyvinvointituotteita.


Eikä pääsiäisestä enää ole pitkä matka kesään, vaikkei se siltä ole viime päivinä tuntunutkaan


Ja hetkellisesti voi olla myös sellainen tilanne, että tarvitsee pientä joustoa arkiseen talouteen – ja siihen voisi lääke löytyä Saldolimiitistä -Limiitti.fi on nyt osa Saldoa ja samalla saanut nimekseen SaldoLimiitti.

Comments are closed.