Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Paikallisesta näkyvyydestä ja mainonnasta

Jokaisen yrityksen tulisi näkyä positiivisesti jossain ja yritystoimintaan liittyy olennaisena osana liiketoiminnan kannattavuus. Me Kettu Markkinoinnissa ja Kettu Julkaisuissa tuotamme paikalliseen näkyvyyteen liittyviä palveluita ratkaisuja, niin printissä kuin digissä. Lisäksi Ketuilla on paikallisia kumppaneita, joiden avulla näkyvyyttä jatketaan myös tapahtumiin, liiketiloihin, autoihin sekä vaatteisiin – kaikki yhden luukun periaatteella.

Kettuhistoriaa 1987-2018

Joku on aiemmin sanonut jotain nimestämme, joten pitää vähän avata sen alkuja. Olen perustanut ensimmäisen yrityksen vuonna 1987 ja mielestäni kettu oli ovela eläin ja perustaessani Advertising Foxin eli AdFoxin oli ketun jalanjäljet logosssa. Vuonna 1989 armeijassa ollessani logosta muotoihin nykyinen ketunpää, kun tupakaverini vapaalla kädellä sellaisen piirsi. Siitä lähtien yritykseni ovat aina olleet kettuihin liittyviä, kuten nykyään tuntuu olevan paljon muissakin (esimerkiksi siideri #followthefox)

Työssämme teemme paljon pienten, yksinyrittäjien kanssa töitä ja tuotamme niin kotisivuja, mainoksia kuin ihan konsultointia ja välillä myös vertaistukea – yli 30 vuoden yrittäjyyden aikana olen ehtinyt nähdä vähän kaikenlaista ja kommunikaatio ihmisten kanssa onnistuu kohtuullisesti.

Palveluita pienille

Tämän kaiken tausta huomioiden, ei ole ihmeellistä, että tuotamme palveluita kuten OstaLohjalta tai OstaKirkkonummelta, vaikka emme suoraan sillä mitään rahaa ansaitsekaan. Olemme halunneet tuottaa mainos- ja markkinointikanavia, joihin jokaisella yrityksellä on varaa – ja sitten olemme itse markkinoineet ja mainostaneet näitä kanaviamme sekä printissä että digissä.

Meillä on vuosittain 600-700 maksavaa yritysasiakasta.

Edullista näkyvyyttä pienille koko ajan

Esimerkki tällaisesta paikalliselle pienelle, oman alansa ammattilaiselle, tarkoitetusta näkyvyydestä on Ykkös-Lohjassa (meidän julkaisema paikallinen kaupunkilehti alueelle Lohja, Siuntio, Vihti ja Karkkila) oleva joka toinen viikko: Ykkösosaajat, joka on tarkoitettu oman alansa ammattilaisille – siksi siinä voi olla VAIN YKSI per AMMATTIALA! Sen lisäksi, että mainos on lehdessä joka toinen viikko, mainostaja saa oman paikkansa www.ykkoslohja.fi palveluhakemisto-osioon: https://ykkoslohja.fi/palveluhakemisto/

Näkyvyyden jatkuvuus on se kikka, sillä et voi koskaan tietää, koska sillä tuntemattomalla mutta potentiaalisella asiakkaalle on tarve juuri sinun palveluillesi. Sitten kun tarve tulee, on tärkeätä olla saatavilla ja siihen me annamme paikallisesti lisää voimia – sekä suoraan koteihin toimitettuna että netistä Googlella löydettäväksi.

Ykkösosaajat – rajattu vain yksi osaaja per ala

Näillä kahdella osiolla pystymme tuottamaan edulliseen hintaan jatkuvan näkyvyyden YHDELLE OSAAJALLE PER ALA. Hintaakaan ei tule kuin 128,- kuukaudessa (sopimusaika minimissään 3 kk). Tämän lisäksi jaamme näitä Ykkösosaaja mainoksia välillä myös www.ostalohjalta.fi sekä www.facebook.com/ostalohjalta kanaviin, eli voimme sanoa, että rahalla saa oikeasti katetta.

Jos kuitenkin joku on jo ehtinyt varata itselleen tuon Ykkösosaajan, niin toisena vaihtoehtona meillä on tarjota näkyvyyttä JOKAVIIKKOISEEN Toimialahakemistoon, jossa mainos maksaa 16-35€/viikko. Siihenkin sisältyy myös näkyvyys netin palveluhakemistossa sekä pääsy silloin tällöin kaupanpäällisenä tuonne sosiaalisen median kanaviin sekä OstaLohjalta sivustolle. Jos sitten yritys sijaitsee Vihdissä, löytyy meiltä digikanavat myös OstaVihdistä-alueelle.

Asiakkaat etsivät usein lehdestä ja netistä juuri ammattilaisia, osaajia. He tarvitsevat milloin sähkömiestä, milloin puuseppää tai antenniasentajaa. Oli tarve mikä tahansa, me toivomme pystyvämme heille sellaisen osoittamaan – pientä maksua vastaan.

Tulevaisuudesta

Mennyt 30 vuotta on pitänyt sisällään opiskelua, opettelua, paljon tekniikan kehitystä ja paljon tekemistä. Teemme sitä kaikkea edelleen, ja toivottavasti entistä useammalle paikalliselle yritykselle. Sillä me todellakin olemme paikallinen, omistuspohjaa myöten.

Comments are closed.