Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Qatar Airways panostaa jalkapallon huippujoukkueisiin

Fifan virallinen lentoyhtiökumppani, palkittu Qatar Airways jatkaa satsauksiaan urheiluun. Seuraavat sponsorointikohteet ovat kolme suurta jalkapalloseuraa: saksalainen FC Bayern München, italialainen AS Roma ja argentiinalainen Boca Juniors. Sponsorointisopimukset alkavat kaudesta 2018/2019.

Qatar Airways tukee mielellään sekä kansainvälistä että paikallista urheilua. Fifan virallisena lentoyhtiökumppanina se sponsoroi neljää eri turnausta: vuoden 2018 jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuja Venäjällä, jalkapallon seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailuja, jalkapallon naisten maailmanmestaruuskilpailuja ja vuoden 2022 jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuja Qatarissa. Turnaussponsorointien lisäksi Qatar Airways on juuri allekirjoittanut viisivuotisen kumppanuussopimuksen saksalaisen huippujoukkueen FC Bayernin kanssa ja monivuotisen kumppanuussopimuksen italialaisen AS Roman kanssa. Lisäksi siitä tulee argentiinalaisen Boca Juniors -seuran virallinen pelipaitasponsori.

Qatar Airwaysistä tulee 1. heinäkuuta 2018 FC Bayern Münchenin platinakumppani. Lentoyhtiön logo näkyy saksalaisliigan kärkipelaajien paidanhihoissa kesäkuuhun 2023 saakka. Kaudella 2020/2021 Qatar Airwaysin logo koristaa myös AS Roman pelipaitoja. Kyseessä on jalkapalloseuran 90-vuotisen taipaleen seitsemäs ja samalla suurin sponsorointisopimus. Kaudesta 2018/2019 kauteen 2022/2023 Qatar Airways on myös Boca Juniorsin virallinen pelipaitasponsori.

Kaikilla kolmella jalkapalloseuralla on linkki Qatar Airwaysiin lentoyhtiön yli 150 kohdetta kattavan reittiverkon kautta. Saksalaisia Qatar Airways on palvellut jo lähes 20 vuotta. Tällä hetkellä Dohan ja Saksan välillä on 35 viikoittaista lentoa. Suoralla lennolla pääsee kerran päivässä Berliiniin ja kaksi kertaa päivässä Müncheniin ja Frankfurtiin. Innovatiivista Qsuite-istuinta voi testata business-luokassa Frankfurtin-lennoilla toukokuusta 2018 lähtien ja Berliinin- ja Münchenin lennoilla loppukesään 2018 mennessä. Italiassa Qatar Airwaysillä on neljä kohdetta. Se lentää kahdesti päivässä Roomaan ja Milanoon ja kerran päivässä Venetsiaan ja Pisaan. Kerran päivässä pääsee myös Argentiinan pääkaupunkiin Buenos Airesiin.

Qatar Airways valittiin Skytraxin äänestyksessä vuonna 2017 vuoden lentoyhtiöksi. Kansainvälisen matkustajajoukon äänet varmistivat sille myös useita muita palkintoja. Se nimettiin esimerkiksi Lähi-idän parhaaksi lentoyhtiöksi ja palkittiin maailman parhaasta business-luokasta sekä maailman parhaasta ykkösluokan loungesta.

SITAATIT:

– Olemme erittäin ylpeitä ja kiitollisia siitä, että yksi maailman arvostetuimmista lentoyhtiöistä valitsi Boca Juniorsin osaksi Etelä-Amerikan alueen laajentumisstrategiaansa. Olen varma, että sopimus auttaa molempia osapuolia pääsemään tavoitteisiinsa, Boca Juniorsin puheenjohtaja Daniel Angelici sanoo.

– Olemme iloisia voidessamme kertoa historiallisesta yhteistyösopimuksesta AS Roman ja Qatar Airwaysin välillä. Molemmat osapuolet ovat upeita brändejä, ja molemmilla on kansainväliset tavoitteet. Sopimus on tulosta yli kahdeksan kuukautta kestäneistä neuvotteluista Lontoossa toimivan kaupallisen tiimimme ja Qatar Airwaysin kesken. Sopimus saatiin aikaan hetkellä, joka on seuramme historiassa merkittävä sekä viheriöllä että sen ulkopuolella: uuden stadionin rakennustyöt alkavat vuoden lopulla, ja edustusjoukkue on Mestarien liigan semifinaalissa ensimmäistä kertaa 34 vuoteen. Roma-faneilla on nyt totisesti mukavaa. Kannamme Qatar Airwaysin nimeä paidoissamme ylpeydellä ja toivomme tuleviksi vuosiksi hyvää yhteistyötä sekä menestystä niin urheilussa kuin liike-elämässäkin, AS Roman puheenjohtaja Jim Pallotta sanoo.

Comments are closed.