Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi ja sähköpostimainonta on parhaimmillaan hyvin toimivaa mainontaa, mutta toimiakseen hyvin se pitää suunnitella, aivan kuten kaikki mainonta ja markkinointitoimenpiteet. Sääntö numero 1: ÄLÄ OSTA VALMIITA OSOITTEISTOJA!

Sähköpostimainonta toimii parhaiten silloin, kun oikeasti olet saanut luvan lähettää vastaanottajille sähköposteja. Toimivaan ja hyvin toteutettuun sähköpostimarkkinointiin kuuluvat myös hyvin ylläpidetty asiakastietokanta ja yksilöidyt ja ryhmitellyt viestit. Sähköpostimarkkinoinnisssa näet itse samantien toiminnan tulokset, sillä järjestelmä kertoo kuinka monelle olet viestejä lähettänyt, kuka niitä on lukenut ja koska ja kuka on klikannut viesteissä olevia linkkejä. Toimiva sähköpostimarkkinointi pitää yhdistää omilla kotisivuilla oleviin ns. landing page-sivuille, jotka ovat eritoten tarkoitettu aina sitä markkinointikampanjaa varten.

MUISTA! Sähköisessäkin markkinoinnissa ja mainonnassa hyvin suunniteltu on itseasiassa jo enemmän kuin puoliksi tehty.

Kettu Markkinointi (ja sitä ennen ER-tuki) on tehnyt sähköpostimainontaa jo 2000-luvun alusta. Kysy meiltä lisää, voimme auttaa sinua:

  • luomaan oman asiakastietokannan
  • kertomaan mikä toimii ja mikä ei
  • antamaan sisältökonsultointia
  • inwise järjestelmän käyttöösi

Uutiskirjemarkkinointi

Uutiskirjemarkkinointi on hakukonemarkkinoinnin ohella yksi kustannustehokkaimmista tavoista tavoittaa niin potentiaalisia, uusia kuin myös olemassaolevia asiakkaita. Uutiskirjemarkkinoinnin toteuttamiseksi löytyy lukuisia edullisia ja helppokäyttöisiä ohjelmistoja.


Kauttamme inwise Ltd:n sähköpostimainospalvelut.

inwise is an international company that develops technological solutions to help businesses distribute digital messages to their customers.

Since 2002, we have developed digital messaging solutions in the mobile marketing, email marketing and social marketing fields, with most of our technology based on cloud computing

Our products allow thousands of businesses worldwide to create, send and track digital marketing messages while conveniently managing their contacts list. Our customers can send personalized coupons for cellphones or email, Facebook messages that can be tracked, electronic receipts, newsletters, SMS reminders, birthday wishes and more.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.