Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Sisällöntuotantoa työnä

Välillä oikein ihmettelen, miten olen päätynyt nykyiseen työhöni. Tottapuhuen niin varmaan ihmettelisi ala-asteen opettajanikin, joka laittoi minut aina kirjoittamaan vihkoon tarinoita, jotten häiritsisi muita tunneilla – ei niissä tarinoissa kyllä ollut päätä eikä häntää.

Niin siinä vain on käynyt, että silloin 90-luvulla kustansin osan opiskeluistani kirjoittamalla tarinoita, joita oikeasti julkaistiin ja siitä siirrtyin sitten seuraavaksi mobiilisisältöjen kirjoittamiseen 90-luvun lopuksi.. ja välissä muutama vuosi IT-maahantuojien markkinointitekstien yms tuottajaksi, kunnes päädyin/ saavutin nykyisen tilanteen.

Tänä päivänä kirjoitan melkein päivittäin tarinoita, lyhyitä tai pitkiä, lehteen, someen, kotisivuille. Välillä saan haastatella ihmisiä, välillä saan keksiä tarinaan aiheesta ja välillä joudun stilisoimaan olemassa olevaa materiaalia – vau, teen siis sitä mitä tein jo ala-asteella (kannatti käydä ne kaikki koulut välissä).

Sitä en tiedä, mitä lukion ensimmäinen äidinkielenopettajani sanoisi nykyisestä tekstistäni, nimittäin hän sanoi minulle palauttaessaan ensimmäistä lukion äidinkielen ainekirjoitusta näin:

"Teille ei varmaan siellä yläasteella opetettu välimerkkien käyttöä. Koska Oksasella on tässä aineessa yli 50 virhettä nimenomaan välimerkkien käytössä"

Toissapäivänä pääsin esimerkiksi kirjoittamaan tällaisen:

Kaarteen sotamuseo, Lohja

Comments are closed.