Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

SOME CrashCourse

Sosiaalinen media on tullut viime vuosien aikana vauhdilla mukaan yritysten markkinointimixiin, mutta kaikki yrittäjät eivät ole sen yrityskäyttöä huomanneet. Facebook, Twitter, Instragram, LInkedIn ovat niitä kanavia, joissa me voimme auttaa yrittäjiä ja liikkeitä, ketjuja – ja teemme päivittäin eri kanaviin sisältöjä.

Sisältötuotannon ohessa meiltä on mahdollisuus saada pikakurssitus yrittäjälle sosiaaliseen mediaan. Kolmen tunnin CRASHCOURSE on todellinen pikapaketti siitä, mitä sosiaalinen media on ja mitä siellä voi tehdä. Toiminta sosiaalisissa kanavissa nimittäin on sitä sosiaalista toimintaa, mikä eroaa kuin yö ja päivä vanhasta kotisivuajattelusta. Sosiaalisen median kavavat eivät kuitenkaan korvaa kotisivuja, sillä kaikella on oma merkityksensä ja mitä paremmin itselleen eri kanavat sisäistää, sitä paremmin löytää ne omat kanavat missä kannattaa olla mukana.

Omat resurssit on myös hyvä ymmärtää ja mitoittaa oma toiminta niiden mukaiseksi. Tässäkin tämä kolmen tunnin pikakurssi auttaa.

3-5 tunnin pikakurssi sisältää (paikan päälle teille räätälöitynä)

– Facebook Twitter, Instagram

– muutamia muita sosiaalisen median kanavia

– mitä tarkoittaa sosiaalinen media

– miten käytät sosiaalista mediaa itse vs miten käytät sitä yrityksenä/liikkeenä/tuotteena

– miten sosiaalinen media toimii

– mikä sosiaalisessa mediassa maksaa

– ajankäyttö, päivitykset, resurssit

– työvälineet, suunnittelu ja hallinta

Lisäksi tottakai asioita, jotka tulevat esille kurssin aikana. Jokainen kurssi on erilainen, koska sisältö riippuu loppujen lopuksi paljon myös asiakkaan toiminnoista ja liiketoimintaympäristöstä. Koulutamme kerrallaan max 12 henkilöä/tilaisuus.

Kurssin hinta on 549€+ mahdolliset matkakulut + alv

Kymykset ja tilaukset suoraan: myynti@kettumarkkinointi.fi