Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Suojaa yhteytesi Surfsharkin ohjelmistoilla

Surfshark on yksi suosituimmista VPN-palveluista (Virtual Private Network), joka tarjoaa käyttäjilleen yksityisen ja suojatun internetyhteyden. Se suojaa tietojasi salakirjoituksella ja pitää yksityisyytesi suojassa verkkoseurannalta, hakkereilta ja muilta uhilta. Tässä artikkelissa käsitellään erilaisia tapoja, joilla voit suojata yhteytesi Surfsharkin ohjelmistoilla.

Helppo asennus ja käyttö

Surfshark on suunniteltu helppokäyttöiseksi, mikä tekee sen asennuksesta ja käytöstä vaivatonta. Käyttöönotto vie vain muutaman minuutin: lataa sovellus, rekisteröidy ja valitse palvelin, johon haluat yhdistää. Sovellus on saatavilla useille alustoille, kuten Windows, macOS, Android ja iOS.

Nopeat yhteydet

Surfshark tarjoaa yhteyksiä yli 3200 palvelimeen yli 65 maassa. Tämä tarkoittaa, että voit saada nopean ja luotettavan yhteyden melkein mistä tahansa maailmassa. Palvelimen valinta on yksinkertaista ja voit vaihtaa palvelinta yhdellä klikkauksella, mikä on hyödyllistä esimerkiksi suoratoistopalveluita käytettäessä.

Moniajokäyttö

Yksi Surfsharkin erottavista piirteistä on sen mahdollisuus yhdistää rajoittamaton määrä laitteita samanaikaisesti. Tämä on ihanteellista perheille tai pienille työryhmille, jotka haluavat suojata useita laitteita yhdellä tilauksella. Voit käyttää Surfsharkia tietokoneilla, älypuhelimilla, tableteilla ja jopa älytelevisioilla.

Yksityisyyden suojatoimenpiteet

Surfshark käyttää vahvaa AES-256-GCM-salakirjoitusta ja tukee useita protokollia, kuten OpenVPN ja WireGuard, tietojen suojaukseen. Palvelu ei myöskään tallenna lokeja, mikä tarkoittaa, että käyttäjädataa ei säilytetä. Lisäksi Surfshark tarjoaa ominaisuuksia kuten kill switch ja DNS-vuotosuojaus, jotka lisäävät yksityisyytesi tasoa.

Turvallinen suoratoisto ja P2P

Monet käyttäjät käyttävät VPN-palveluita päästäkseen käsiksi rajoitetun sisältöön tai suoratoistopalveluihin. Surfshark on yksi harvoista VPN-palveluista, jotka pystyvät avaamaan pääsyn useimpiin suosittuihin suoratoistopalveluihin, kuten Netflix, Hulu ja BBC iPlayer. Lisäksi Surfshark tukee P2P-yhteyksiä, mikä on hyödyllistä esimerkiksi tiedostojen jakamisessa.

Tärkeimmät ominaisuudet listattuna

  • Yli 3200 palvelinta 65 maassa
  • Rajoittamaton laitemäärä
  • AES-256-GCM-salakirjoitus
  • OpenVPN ja WireGuard -protokollat
  • Kill switch ja DNS-vuotosuojaus
  • Suoratoiston ja P2P-yhteyksien tuki

Hinta ja asiakastuki

Surfshark tarjoaa erilaisia tilaussuunnitelmia, joihin kuuluu kuukausi-, vuosi- ja kahden vuoden suunnitelmat. Hinnat ovat kilpailukykyisiä, ja palvelu tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Asiakastuki on saatavilla 24/7, ja voit ottaa yhteyttä chatin tai sähköpostin kautta.

Yhteenveto

Surfshark on monipuolinen ja luotettava VPN-palvelu, joka tarjoaa erinomaiset työkalut yhteytesi suojaamiseen. Sen laaja palvelinvalikoima, nopeat yhteydet ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan niin yksittäisille käyttäjille kuin suuremmille ryhmille.

Comments are closed.