Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Syksy siirtää tuloaan

Toisena päivänä sataa kaatamalla ja tuntuu että syksy tekee tuloaan ja toisena päivänä kuten tänään on heti aamusta alkaen lämmintä ja aurinko paistaa ja ollaan jo syyskuussa.

Kettujen syksy on aikalailla sitä samaa kuin muulloinkin, paitsi yritykset heräävät kesälomilta ja alkavat tilailla some-projekteja, kotisivupäivityksiä yms palveluita, mitä tuotamme. Eli varoituksen sana etukäteissuunnittelusta, kannattaa varautua toimitusaikoihin, sillä syksyllä ja talvella niitä tulee välttämättä eli ei kannata odottaa toimitusta samalle päivälle kun ottaa meihin yhteyttä.

Aloitamme kaikki uudet projektit tapaamisen kautta, henkilökohtaisella keskustelulla, jotta ollaan ns. samalla sivulla tavoitteiden ja tekemisen suhteen ja kaikilla meillä on kalenterit kohtuullisen hyvässä käytössä, joten vapaan ja sopivan päivän löytäminen kaikille palaveriin osallistujille saattaa joskus osoittautua hankalaksi. Monesti tuottamissamme projekteissa tärkein asia on sisältö, eli tekstit ja kuvat. Tekniikka on monesti kohtuullisen yksinkertaista, eikä se ole pääasia. Tärkeintä markkinoinnissa ja mainonnassa on olla päämäärätietoinen ja suunnitelmallinen – eikä aina pidä odottaa niitä pikavoittojakaan.

Näillä sanoilla – kohti syksyä ja olkaa yhteyksissä ja tulkaa käymään.

 

K.

Comments are closed.