Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Syyskampanja

Perjantaina toimituksen tiloissa pidettiin pientä sisäistä palaveria – lähinnä aiheena kotisivujen markkinointi, ja se tosiasia, että todella moni muukin markkinoi ja myy samaa palvelua. Mutta omasta mielestämme meillä on erilainen palvelu – me emme nimittäin varsinaisesti myy tekniikkaa vaan kokonaisuutta.

Ei ainoastaan tekniikkaa vaan markkinointiosaamista

Tekninen toteutus kotisivuissa on periaatteessa helppo ja todella moni osaa sen – kotisivujen toiminnallisuuden sen sijaan ratkaiseen yrityksen todelliset tavoitteet ja resurssit. Meidän tarkoituksena on ymmärtää asiakasta ja sitä kautta asiakkaan asiakkaat – olla auttamassa asiakasta näkymään enemmän ja paremmin tässä oikeassa kohderyhmässä ja sitä kautta aikaansaamaan lisää myyntiä.

Kotisivut ja niiden uusinta sekä sisällöntuotanto sinne on vain yksi osa kokonaispalapeliä, joka parhaimmillaan koostuu kotisivu-uudistuksen lisäksi myös kokonaismarkkinoinnin suunnitelmallisuudesta ja monesti myös SOME -markkinoinnin eli Facebook, Instagram ja YouTube kampanjoista.

Yllättävän moni ajattelee vielä, ettei se verkko tuo rahaa, mutta verkko-ostoksia on tehnyt 78% 15-79-vuotiaista suomalaisista. Verkkokaupan arvo Suomessa vuonna 2014 oli 10,5 miljardia euroa. (TNS Gallup 2014). Tuotamme myös verkkokauppoja niille asiakkaille, jotka sellaisia tarvitsevat.

Syksyn ajatus

Perjantain palaverissa päätimme tarjota yrityksille mahdollisuuden testata digimarkkinointimme palveluita, ja tulemme tarjoamaan yrityksille edullisen tavan testata osaamistamme ja sen tuomia parannuksia yrityksen näkyvyyteen ja sitä kautta kassavirtaan. Olemme saaneet osaamisestamme jo paljon positiivista palautetta asiakkailtamme, jotka oikeasti ovat hyötyneet palveluistamme euromääräisesti ja jatkossa tulemma kasvattamaaan tätä asiakkaiden määrää viikottain.

Jos sinulla on yritys, ja tiedät että markkinointisi laahaa syystä tai toisesta – ota yhteys myyntiimme – jos teet sen tässä syyskuun 2015 aikana – olet oikeutettu tähän testijaksoon, joka on siis tämän vuoden loka-marras-joulukuussa tapahtuva. Hinnoista yms saat lisätietoja soittamalla myyntiimme 010-3274230.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.