Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Tee se itse – Puhelimen korjaus

Varaosista löytyy akkuja, näyttöjä, takalaseja, kameroita, mikrofoneja. Eli lähes kaikkia puhelimen osia saa nykyään ostettua varaosina. Puhelimen voi viedä liikkeeseen, jossa rikkoutunut osa vaihdetaan uuteen, mutta lasku työstä voi olla yllättävän suolainen. Varaosan hinnan lisäksi liikeessä täytyy maksaa työstä. Loppusumma voi olla sen verran kallis, että uuden puhelimen ostaminen voi tulla kannattavammaksi.

Puhelimessa on runsaasti erinäisiä osia ja niitä voi vaihtaa uusiin. Varaosat puhelimeesi ovat vain muutaman klikkauksen päässä

Onneksi varaosia voi tilata netistä kotiin. Tämä mahdollistaa puhelimen korjauksen itse. Tällä tavalla maksat vain varaosista, et työstä. Itse tekemällä kustannukset ovat yleensä hyvin maltilliset.

Älypuhelimen omistaa yli 80% suomalaisista. Keskimäärin puhelimen hankintahinta on 399€. Tarjolla on monen hintaisia puhelimia ja hintahaitarit ovat kaikkea sadasta eurosta tuhanteen euroon.

Puhelimen käyttöiät vaihtelevat paljonkin.

Kahdesta neljään vuotta on yleisin käyttöikä älypuhelimelle.

Puhelin on kuitenkin tänäpäivänä kovassa käytössä, se joutuu kohtuullisen kovalle koetukselle. Uuden puhelimen ostaminen tulee yleensä ajankohtaiseksi edellisen rikkoutuessa tai sen tullessa yksinkertaisti niin vanhaksi, ettei se enää palvele tarkoitustaan.

Todennäköisimmin jokin osa puhelimesta hajoaa ennen kuin puhelin menee vaihtoon vanhuuttaan. Eniten puhelimista hajoaa näyttöjä. Näytöt menevät rikki iskun tai putoamisen seurauksena.

Tiedämme jokainen niitä ihmisiä joiden puhelimen näyttö on täynnä siruja ja ihmettelemme miten siitä edes pystyy enää mitään näkemään. Kaikista ikävintä on jos puhelin on vasta hankittu ja jokin osa menee rikki alta-aikayksikön. Puhelimien takuu kun ei korvaa huolimattomuudesta seuraavia hajoamisia.

Joka kuudes suomalainen hajottaa puhelimensa vuosittain

Tavanomaisimmilta hajoamisilta puhelinta voi suojata suojakuorella ja näytön päälle laitettavalla suojalasilla. Nämä eivät välttämättä estä rikkoutumista, mutta voivat ehkäistä pieniä vahinkoja.

Onneksi tänä päivänä puhelimen rikkoutuessa on muitakin vaihtoehtoja kuin uuden ostaminen.

Esimerkiksi Dizerillä varaosien toimitus kirjeenä on ilmainen. Tuolta sivustolta tilatessa maksat siis ainoastaan varaosan hinnan, edes kuljetuksesta ei koidu kuluja. Toimitus on nopea, tuotteet lähetetään jo samana päivänä jos teet tilauksen arkena ennen kello 13. Dizer myy vain laadukkaita varaosia ja antaa tuotteilleen vuoden takuun.

Dizerin nettisivuilla voi laittaa kysymyksiä yhteydenottolomakkeen kautta jos jokin asia askarruttaa tai haluaa lisätietoa. He lupaavat vastata viesteihin vuorokauden kuluessa. Dizerillä esimerkiksi iPhone 7 näyttö maksaa 39,90€.

Paketti sisältää kaiken tarvittavan näytön vaihtoon asennustyökaluja myöden. Vertailun vuoksi halvin iphone 7 näytön vaihto liikkeessä kustantaa asiakkaalle 125€. Monessa paikassa summa lähentelee kahta sataa euroa. Eli liikkeessä teetettynä joudut pulittamaan näytön vaihdosta pitkän pennin.

Itse tehtynä selviät näytönvaihdosta alle 40 eurolla.

Netti on täynnä opastusvideoita puhelimen korjausta varten!

Tietoa löytyy jokaisen puhelimen kohdalta erikseen. Löydät tietoa niin näytön, akun kuin kamerankin vaihdosta. Youtube on pullollaan opastusvideoita. Sieltä voi katsoa miten esimerkiksi näytön vaihto tapahtuu kohda kohdalta. Näiden videoiden perusteella saa hyvän käsityksen hommasta. Noudattamalla ohjeita, on korjauksessa erittäin helppoa onnistua.

Puhelimen korjaaminen itse on tätä päivää

Tietoa ja opastusvideoita on tarjolla paljon. Varaosat ja netistä saatava tieto ovat kaikki käytössäsi.Miksi et säästäisi rahaa ja korjaisi puhelinta itse?

Ryhtymällä itse asennuspuuhiin saat säästettyä pitkän pennin ja annat puhelimellesi pidemmän käyttöiän.

Jos puhelimesi näyttö rikkoutuu, akku ei enää kestä kuin ennen, sinulla on vaihtoehtona muutakin kuin uuden puhelimen osto.

Voit tilata varaosat kotiin ja korjata vialliset osat itse.

Kiitoksena työstä saat taas ehjän puhelimen. Parhaassa tapauksessa pulitat vain muutaman kympin, hieman omaa aikaasi ja saat kiitokseksi oman puhelimesi takaisin.

Comments are closed.