Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Tiedota itsestäsi

Koska viimeksi olet laittanut tiedotteen toiminnastasi alueesi tai toimialasi lehdistölle? Vai ovatko tiedotteet jääneet kokonaan tekemättä?

Luonnollisestikaan kaikki tiedotteet eivät koskaan pääse lehtien tai julkaisujen sivuille, mutta aina silloin tällöin toimittajilta ja tuottajilla on päiviä, joilloin jokainen tiedote on tervetullut. Me pystymme auttamaan sinua tässä. Voimme kirjoittaa tiedotteen aina kun palkkaatte uuden henkilön, saatte uuden isomman projektin, valmistatte tai tuotte uusia tuotteita markkinoille, toimitatte asiakkaalle palveluita – on paljon asioita joita voi uutisoida.

Mitä ja koska viimeksi päivititte kotisivujenne ajankohtaista/uutisia osioon?

Sen lisäksi, että kirjoitamme tiedotteenne, me voimme myös jakaa sen eteenpäin sekä julkaista sen omilla kotisivuillanne sekä sosiaalisessa mediassa. Mikä parasta, voimme sopia, että teemme teistä tasaiseen tahtiin julkistettavaa materiaalia, tai vähintäänkin tarkistamme teiltä, että onko teillä julkaistavaa materiaalia tai asiaa. Ei tehdä kärpäsestä härkästä, mutta kerrotaan mitä teille kuuluu – tasaisesti, säännöllisesti.

Tämä tiedotuspalvelu ei maksa teille maltaita, emme tee töitä ilmaiseksi, mutta järkevä kustannustaso löytyy jokaiselle yritykselle, joka haluaa kertoa itsestään ja joka haluaa, että yritys löydetään positiivisessa valossa.

Comments are closed.