Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Uusi lainasivusto avoimeksi

Ostimme tuossa muutama päivä sitten paketin suomalaisia domaineja, joita tässä tulevien päivien ja viikojen aikana sitten laitetaan online. Näistä uusista sivuista ensimmäinen domain avattiin tänään:

Nettilainat.fi on erilaisia netin lainamahdollisuuksia esittelevä sivusto. Sivusto ei varsinaisesti tuo tarjolle lainavertailua, mutta laajan valikoiman erilaisia lainamahdollisuuksia.

Lainamarkkinat ovat eläneet voimakkaasti viimeisten vuosien aikana, ja turbulenssi jatkuu yhä edelleen. Tämä kaikki tarkoittaa sitä, että lainaa tarvitsevilla on entistä enemmän erilaisia palveluita, joista hakea lainaa, ja nettilainat.fi on yksi sivusto, joka pyrkii tuomaan paljon eri tyyppisiä palveluja saman sivuston sisälle. Tarjolla on niin tavallisia kotitalouslainoja, yrityslainoja kuin erilaisia teemalainoja kuten auto- ja matkalainoja. Lisäksi sivustolla on vertaislainapalveluita.

Sivustolla on lainantarjoajia sekä Suomesta, että muualta Euroopasta. Nettilainat.fi ja me emme ole suoranaisesti yhdenkään näiden lainoittajien kanssa yhteistyössä, mutta lainalinkitykset ovat mainosalustojen kautta saatavilla.

Tervetuloa tutustumaan uuteen sivustoon osoitteessa www.nettilainat.fi

Comments are closed.