Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Uusilla ikkunateipeillä lisää asiakkaita ja lisää myyntiä

Ikkunateippauksella on parikin tehtävää. Toisaalta sen pitää kertoa ohikulkeville, että kyseisessä liiketilassa on toimintaa, ja toisaalta saada osa niistä ohikulkijoista tulemaan ovesta sisään. Miten se sitten saadaan aikaiseksi?

Ikkunateippaus on samalla yrityksen mainos 24/7. Vaikka yritys itse olisi kiinni, voi sen ikkuna tai seinä, tai ulko-ovi toimia yrityksen mainosvälineenä – joten vaikka normaalisti siinä on vain logo ja joitain yhteystietoja, voi ikkunateippaus kertoa yksinkertaisin teippauksin myös mitä liikkeessä myydään.

Mainosteippaamo Omalogolla on vielä touko-kesäkuun aikana mahdollisuus ottaa työn alla pari ikkunateippausta Länsi-Uudenmaan alueelta. Teemme tarvittaessa teippauksia myös Helsingissä.

Ikkunateippaus ei välttämättä maksa läheskään niin paljon, kuin mitä kenties olet miettinyt. Siksi kannattaa ainakin kysellä tarjousta, ja saat oikeasti tietää mitä uusi teippaus maksaisi.

Mainosteippaamo Omalogo myös tarvittaessa suunnittelee kanssanne mainosteippaukset, sekä tuottaa vanhasta logostanne painokelpoisen vektorilogon, josta on sitten helppo tuottaa sitten merkinnät vaikka vaatteisiin, mainoksiin, julisteisiin, autoihin yms.

Ikkunateippauksissa meillä on käytettävissä paljon erilaisia mahdollisuuksia. Voimme käyttää valokuvia, logoja, värejä, osittaista peittävyyttä, täyttä peittävyyttä tai jopa laittaa aurinkokalvot estämään UV-säteilyn aiheuttamasta vaatteiden ja tekstiilien värien haalentumista.

Ikkunateippauksen suunnittelu on mahdollista tehdä täysin etänä, ja joissain tilanteissa jopa kaikki alustavat työt ennen varsinaista teippausta on mahdollista tehdä valmiiksi ennen paikalle saapumista, mutta usein tarvitaan myös yksi tapaaminen ikkunoiden luona, jotta sen mainosteippaamo että tilaaja tietävät, mitä ollaan tekemässä ja minne – kustannuksiin vaikuttavat käytännössä teippien määrä ja teipattava pinta-ala.

Ole yhteyksissä ja pyydä tarjous vaikka jo tänään: myynti@omalogo.fi

Ota valokuva ikkunastasi

Jos olet oikeasti miettimässä ikkunateippausta, on suositeltavaa myös laittaa jo ensimmäiseen sähköpostiin liitteeksi valokuvia kohteesta sekä kohtuullisen tarkat senttimitat ikkunoista. Nämä kaikki auttavat meitä arvioimaan työnkustannukset mahdollisimman hyvin heti alusta alkaen.

Ikkunateippaukset säilyvät hyvinä sellaiset 5-7 vuotta riippuen tietenkin lämmöstä ja auringonpaisteesta, mutta aktiiviselle yritykselle on hyvä vaihtaa ikkunateippaukset 2-3 vuoden välein, jotta yrityksen ulkoinen kuva säilyy positiivisena ja ”elävänä”. Liian vanhat ja kuluneet ikkunateippauksen antavat yrityksestä huonon kuvan – samoin jos kyltit ovat haalistuneet ja lohkeilleet, on hyvä uusia samalla myös ne – Mainosteippaamo Omalogo Oy toimittaa tilauksesta myös pienet ja isommat kyltit sisälle ja ulos, kuten myös valomainosteippaukset.

Comments are closed.