Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Vuosi 2017

Kettu Markkinointi syntyi ER-tuki Tmi:stä, joka taasen syntyi Markkinointipalvelu AdFox Oy:stä, ja nämä kaikki yritykset ovat olleet Kari Oksasen yrityksiä. Sitä kautta voidaan sanoa, että ketut tekivät ensimmäiset kotisivunsa jo ennen Googlea, aikajaksona, joilloin päähakukoneet olivat Altavista, Lycos ja Yahoo. Voidaan hyvin sanoa, että onneksi noista ajoista on päästy eteenpäin, ja vaikka Googlesta on tullut paljon enemmän kuin sen edeltäjät olivat yhteensä, on se samalla helpottanut meidän tekemistämme.

SEO eli hakukoneoptimointi tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että tehdään kotisivut sekä teknisesti että sisällöllisesti sellaisiksi, että ihmiset ne löytävät. Se ei vielä itsessään tuota rahaa, mutta jos yrityksen kotisivut sen lisäksi mahdollistavat suhteellisen helposti tarjouspyynnöt tai tilaukset, ollaan jo lähellä mahdollisuutta ansaita rajaa. Internet kotisivuissa ja internet markkinoinnissa on kuitenkin kyse yrityksen esittäytymisestä, esille saamisesta mahdollisimman monelle potentiaaliselle ostajalle.

Samoin kuin markkinoinnissa aina, myös kotisivuissa tulisi miettiä, kenelle sivut ovat tarkoitettu ja sen mukaisesti muokata sitten myös niiden sisältöä vastaamaan valitun kohderyhmän tarpeita. Tämäkin on hakukoneoptimointia, sillä yksikään yritys ei voi markkinoida itseään kaikille, vaan jokaisen pitää pyrkiä kohdentamisen kautta pienempään segmentiin kokonaismarkkinoista.

Meillä Kettu Markkinoinnissa on tästä kaikesta sekä koulutus (useampi erilainen koulutus eri ihmisillä) että kokemusta jo usealta vuodelta. Me pystymme ja osaamme auttaa yrittäjiä ja yrityksiä markkinoinnissa, kotisivuissa, hakukoneoptimoinnissa, sosiaalisessa mediassa – jopa tuotekehityksessä ja myynninkehityksessä. Me olemme oman alamme ammattilaisia, mikä tarkoittaa samalla, että me emme ole graafisia suunnittelijoita tai teknisiä guruja, niitä meillä on sitten verkostossamme.

Jos sinun yrityksesi kaipaa apua näkyvyyden suhteen. Kysy rohkeasti meiltä lisää. Varmasti voimme auttaa!

Comments are closed.