Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Web-suunnittelun avainelementit

On olemassa lukuisia web-suunnittelun elementtejä, jotka luovat nettisivusi lopullisen tuloksen. Kaikkien elementtien on oltava läsnä, jotta yrityksesi nettisivu voisi tuoda nimesi tehokkaasi esille ja vetääkseen puoleensa potentiaalisia asiakkaita. Tässä ovat oleellisimmat elementit.

Ulkonäkö ja tunnelma

Ulkonäkö ja tunnelma ovat suunnitteluprosessin avainelementtejä. Riippuen yrityksestäsi tai liikemallistasi, nettisivusi välittää erilaista säteilyä erilaisten asiakkaiden houkuttelemiseksi. Jos luot nettisivua liikkeenjohtoyhtiölle, nettisivusi tulisi näyttää ammattimaiselta ja siistiltä. Jos kyseessä onkin markkinointi tai mainosliiketoiminta, sinun olisi tehtävä nettisivusta taiteellisen ja hauskan näköinen. Jos nettisivusi käsittelee ostoksia ja alennuksia, pitäisi nettisivusi olla widgettipohjainen.

Reagointikyky

Yksi websuunnittelun avaimista on, että nettisivu vastaisi optimaalisesti kaikkiin laitteisiin, kuten tietokoneisiin, läppäreihin, puhelimiin, jne. Reagointikyvyllä voi olla suora yhteys käyttäjän sitoutumistasoon.

Sisältö

Sisältö tarkoittaa tavallisesti yhteistyötä sinun ja websuunnittelijan välillä. Jotkut websuunnittelijayritykset palkkaavat tekstinsuunnittelijan tiettyjä projekteja varten. Muut sen sijaan pyytävät sinua kirjoittamaan oma sisältösi. Oli asia miten tahansa, sisältö on äärimmäisen tärkeä osa websuunnittelua. Sisältö kertoo sivulla vierailevalle mistä yrityksessäsi on kyse.

Toiminnallisuus

Kun on kyse vierailijoiden houkuttelemisesta nettisivullesi, on ehdottoman tärkeää kuinka sivustosi toimii. Kaikki nettisivusi ylimääräiset lisäominaisuudet ovat toiminnallisuuden elementtejä. Grafiikka, tekstin tehosteet, värien muutokset, liikekuvat, jne. ovat kaikki websuunnittelijan aikaansaannoksia.

Käytettävyys

Verkon käytettävyys takaa, että vierailijoiden on helppo suunnistaa nettisivullesi. Haluat olla varma siitä, että nettisivusi latautuu nopeasti ja että sovellukset siellä toimivat kunnolla. Haluat nettisivun näyttävän tehokkaalta, silmäänpistävältä, ja luotettavalta, sillä tämä on myös se ensivaikutelma, jonka sivulla vierailijat saavat yrityksestäsi.

Comments are closed.