Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Yrityksen kotisivut ja niiden toiminnallisuus

Kettu Markkinointi ja meidän tiimimme, on tehnyt kotisivuja jo 90-luvulta eli viime vuosituhannelta lähtien. Tällä hetkellä ylläpidämme noin sataa sivustoa eri palvelimilla (eli emme itse ylläpidä palvelimia – ne luotamme toimittajillemme). Kettu Markkinoinnin perusajatuksena on kaikessa toiminnassamme toimia asiakkaamme etujen mukaisesti – yleensä tavoitteena on joko parantaa yrityksen näkyvyyttä tai löydettävyyttä ja sitä myöten sitten olla mukana myös liiketoiminnan kehittämisessä ja tukemisessa.

Silloin kun asiakkaamme menestyy, saa uusia asiakkaita ja myyntiä – se tarkoittaa hyvää myös meille.

Älä tyydy kotisivuihin jotka eivät tuota

Jos sinulla on tällä hetkellä kotisivut, jotka eivät tuota liidejä, ei tilauksia, ei myyntiä – olisiko aika tehdä jotain? Toimimattomat kotisivut eivät varmasti maksa paljoa, mutta eivät tuotakaan. Mitä jos laitettaisiin kotisivunne tuottamaan teille uusia asiakkaita ja uutta myyntiä?

Kettu Markkinointi pystyy palvelemaan monikanavaisesti – me pystymme toteuttamaaan sisällöntuotannon eri kanaviin päivittäin sopimuskohtaisesti, suunnitellusti ja tavoitteellisesti. Palvelumme ovat maksullisia, mutta maksut ovat suhteellisen kevyitä verrattuna mitä tuotamme asiakkaillemme. Meidän asiakkaitamme ovat niin pienet kivijalkaliikkeet kuin asiantuntijaorganisaatiot.

Testaa meidät.

www.facebook.com/kettumarkkinointi

Comments are closed.