Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Uusi kaupunkitapahtuma Suomessa: Factory by the Lake

Factory by the Lake -festivaali järjestetään Lohjalla, aivan kaupungin keskustan läheisyydessä, kauniissa tehdasmiljöössä Lohjanjärven rannalla. Tämä festivaali tarjoaa upean ympäristön ja monipuolisen ohjelman, joka kattaa niin musiikin, taiteen, ruoan kuin kulttuurinkin.

Monipuolinen ohjelma

Festivaalilla on tarjolla maksutonta musiikkia, nuorisobändejä, taidetta, ruokaa ja juomaa sekä monenlaista tekemistä lapsille. Vaikka festivaalialueelle on maksuton sisäänpääsy, tähtiartistien keikat ovat maksullisia. Festivaalin tavoitteena on tarjota ikimuistoisia elämyksiä ja erikoisia puitteita, joita ei muualta löydy.

Tähtiartistit

Saara Aalto esiintyy festivaalilla torstaina 23.8., tuoden mukanaan tunnetut musikaalisävelmät ja Antonín Dvořákin yhdeksännen sinfonian ”Uudesta maailmasta”. Anssi Kela puolestaan nousee lavalle perjantaina 24.8., esittäen hittejään Lohjan kaupunginorkesterin säestyksellä. Samana päivänä nähdään myös rap-artisti Cledos, jonka energinen esitys tuo festivaaliin räjähtävää menoa.

Festivaalialue ja palvelut

Festivaalialueella on monipuolinen ravintolatarjonta, laadukkaita anniskelupisteitä ja oheisohjelmaa tarjoavia myyntikojuja. Alueella on myös useita kierrätyspisteitä ympäristön huomioon ottamiseksi. Juomatuotteiden hintaan lisätään pantti, joka varmistaa siistin festivaalialueen ja juoma-astioiden uusiokäytön.

Turvallisuus ja käytännöt

FBTL on yksi Lohjan suurimmista yleisötapahtumista, ja alueella on laaja järjestyksenvalvonta sekä ensiapuhenkilökunta. Festivaalialueella on tallentava kameravalvonta ja tapahtumassa kuvataan markkinointitarkoituksiin. Vesipisteistä voi täyttää oman pullon, ja tapahtuman järjestelyissä pyritään huomioimaan kestävä kehitys.

Ohjelma lyhyesti

Perjantai 23.8.

  • klo 17.00-19.00: Marko Turunen (vapaa pääsy)
  • klo 19.00-21.00: Saara Aalto – musikaaleista uuteen maailmaan (liput Netticket)
  • klo 21.00-23.00: Eri esiintyjiä, kuten Tommi Fäldt

Lauantai 24.8.

  • klo 11.00-15.00: Monipuolista ohjelmaa ja tekemistä lapsille
  • klo 12.00-14.00: Lohjan nuorisobändejä (vapaa pääsy)
  • klo 15.00-16.00: Cledos (liput Netticket)
  • klo 17.00-20.00: Olli Hartonen (vapaa pääsy)
  • klo 20.00-22.30: Anssi Kela ja Lohjan kaupunginorkesteri (liput Netticket)

Comments are closed.