Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Älä tyydy vain yhteen

Kilpailijamme ei enää kerro, kuinka monta lehteä he painavat tai jakavat – he kertovat laskennallisen luvun jolla annetaan lukijan itse päättää pitääkö se paikkansa, eli puhutaan lukijamääristä…. laskentakaavalla 27000 jakelun lehti saa 22 000 lukijaa mutta saman firman päivälehti saa alle 10 000 lehdellään 27 000 LASKENNALLISTA lukijaa + siihen lisätään laskennalliset lukijat netistä ja heidän KMT lukunsa on kokonaistavoittavuus 38 000(!)

KMT SL:n tiedot kerätään tietokoneavusteisina puhelinhaastatteluina (CATI). Haastatteluita tehdään vuosittain 26 000 ja niissä kysytään sanomalehtien lukemistietoja sekä perustietoja vastaajista. Suuri näyte takaa luotettavan tiedon myös pienemmille lehdille ja mahdollistaa tarkempia tarkasteluja pienemmistäkin kohderyhmistä. Puhelinhaastattelunäyte muodostetaan alueellisesti ositettuna satunnaisotantana, minkä ansiosta myös alueellisesti ilmestyvät lehdet saavat riittävän ja edustavan vastaajamäärän.  Kokonaistavoittavuus (netto) kuvaa KMT lehden ja sen eri digitaalisten versioiden (www-sivusto, msivustot, näköislehti, matkapuhelin- tai tablettisovellus) yhdessä tavoittamia henkilöitä eli se on  yhtä lehden numeroa lukeneiden ja/tai viikon aikana vähintään jotain sen digitaalisista versioista käyttäneiden yhteismäärä (netto).

Me toimimme yksityisen lehden parissa, jota jaetaan normaalisti lähes 34 000 kotitaloutta ja kerran kuukaudessa laajennettuna 44 000 kotitaloutta. Tämän lisäksi sosiaalisen median kanavamme tavoittavat kuukausittain kymmeniä tuhansia alueellisia kontakteja ja sivustoillamme on yli 10 000 kuukausikävijää.

Me Kettu Markkinoinnissa tarjoamme paikallisille mainostajille ylivertaisen paketin näkyvyydelle:

Ykkös-Lohja kaupunkilehti + moninaiset paikalliset www-sivustot + moninaiset sosiaalisen median sivustot

Meidän kauttamme asiakas saa laajimman peiton alueellisesti niin kotitalouksista kuin mediankäyttäjistä (printti+www+some).

Testaa ja tilaa mediatila meiltä

Myynti, mediatila lehdessä

Jukka Jokinen p. 046- 920 3900, jukkaj@ykkoslohja.fi

Vihdinkatu 6, 08100 LOHJA 2. krs

Puhelin 019-3751 300 konttori

Sähköposti

ilmoitukset@ykkoslohja.fi
toimitus@ykkoslohja.fi

Päätoimittaja
Kari Oksanen, 0400-733 469, kari@ykkoslohja.fi

Kotisivut www.ykkoslohja.fi
Kari Vitikainen, p. 050-3071911, kariv@ykkoslohja.fi

Comments are closed.