Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Siirsimme sivustomme toiselle palvelimelle – kuukausi katosi

Miten tämä on mahdollista? No, irtisanoimme domainin edelliseltä toimittajalta siirtäksemme tämän sivuston muiden sivustojemme kanssa samalle palveluntarjoajalle – parempien palveluiden pariin. Irtisanoimme sopimuksen reilu kuukausi sitten ja yhtäkkiä eilen sivusto ja sähköpostit pimenivät.

Olivat kuulemma laittaneet meille sähköpostitse kyllä siirtoavaimet ja tiedon, mutta nämä eivät koskaan tulleet perille -sopimus ja tukiviestit kylläkin (!). Tuloksena tästä kaikesta sotkusta reilun päivän sivuston ja sähköpostin pimentyminen ja kuukauden päivityksen tuhka tuuleen. Miksi kuukauden?

Oma hätävara on tarpeen

Teimme kuukausi sitten irtisanomisen yhteydessä oman export-tiedoston sivustosta, jotta ainakin jotain olisi tallella, jos siirto menisi aivan mönkään. Valitettavasti historia toisti itseään tämän yhden toimittajan kanssa, eikä nytkään kaikki mennyt aivan kohdalleen, kumma juttu.

Mitä sitten olemme kirjoitelleet tämän kesä-heinäkuun aikana tälle sivustolle…. no, varmasti vähän kaikenlaista, mutta oman sivustomme artikkelit eivät noudata suunnitelmallisuutta, vaan syntyvät pitkälti tarpeesta ja sen hetken ideoista. Joten….. näillä mennään.

Opiksi muille

Kun olette siirtämässä omaa sivustoanne muualle, tehkään vähintään se arkistokappale, aina kun päivitätte sivustonne sisältöä – on ainakin sitten se uusin versio aina myös itsellä tallessa.

Syyt siirron takana

Tällä siirrolla saimme sivustomme paremmalle ja nopeammalle alustalle ja parempien palveluiden pariin. Seuraavaksi tulemme uudistamaan sivustomme kevyemmäksi.

Comments are closed.