Markkinointia ja sisällöntuotantoa
myynti@kettumarkkinointi.fi

Vuoden 2018 tapahtumia

Menneenä vuonna olimme mukana aloittamassa useampaa kotisivuprojektia, joista osa lähti hyvin ”lentoon” ja osa on vielä lähtökuopissaan. Jokaisen sivuston osalta työ jatkuu vuonna 2019 samalla kun etsimme uusia kumppaneita, uusia suomalaisia sivustoja sekä saatamme aloittaa myös uusia sivustoprojekteja.

Menneenä vuonna, eli 2018, aloitimme mm. tällaisen sivuston: www.eepelit.fi jonka pääsisältönä tulee olemaan eSports Suomessa + uutisia maailmalta.

Aloitimme myös www.hyvinvointi.pro sivuston, jonka sisältöä ovat meidän hyvinvointiimme liittyvät asiat ja uutiset.

Myös politiikan sivustomme käynnistettiin uudelleen. Aiemmin meillä oli vain kunnallistason poliittisten uutisten sivusto, mutta tulevia eduskuntavaaleja ja muutenkin tulevia vuosia ajatellen ja poliittisia uutisia ajatellen avasin uuden Suomen kattavan sivuston, jolle olemme vähitellen keränneet ja ohjanneet suomalaisten puolueiden omia artikkeleita: www.suomenpolitiikka.fi

Uusien sivustojen julkaisuja

Yksi mielenkiintoisimmista vuoden 2018 aloituksistamme oli Itämeren oma sivusto, www.itamerensatamat.fi, joka aloitettiin valitettavasti liian myöhään syksyllä, joten sisältö on täysin uutispainotteista, mutta kevät 2019 toivottavasti tuo sivustolle myös alueen palveluita – se jää nähtäväksi.

Yksi vanhimmasta verkostomme sivustoista eli ER-tuen oma sivusto jatkoi myös vuonna 2018 erilaisten pienten markkinointi ja mainontavinkkien jakamista muiden uutisointien ohessa ja vuonna 2019 vinkit tulevat jatkumaan.

Ja olihan sivustoissa myös oikea vinkkisivustokin eli www.vinkkaajaveikkaa.fi, joka silloin tällöin tarjosi pelivihjeitä ja uutisoi pelialan tapahtumista ja jättipoteista. Vuosi 2019 jatkaa tällä sivustolla vanhaan malliin eli julkaisten vinkkejä eri pallopeleihin aina satunnaisesti.

Saa nähdä mitä tuleva vuosi 2019 tuo tullessaan. Oli meillä paljon muitakin uusia sivustoja, esimerkiksi autoiluun erikoistunut www.autotjaliikenne.fi sai hyvin uusia lukijoita ja kävijöitä ja sivusto jatkaa tulevana vuonna vuoden 2018 jäljillä.

Comments are closed.